Titel

We helpen je om inzichtelijk te krijgen hoe je website presteert. Dit is de basis om een serie kleine en grote verbeteringen aan je website te realiseren. Zo veranderen we samen kijkers in kopers. We brengen de kansen in kaart en geven aan wat verder nodig is om deze te benutten.

Onze klanten zijn onze drijfveer. Zonder hun succes kunnen wij ook niet succesvol zijn. We zijn daarom trots op de vele positieve reacties die we van onze tevreden klanten krijgen. Onderstaand een greep uit de reacties. Wilt u ook een tevreden klant worden? Neem dan contact met ons op.

Daar[om] kan van iets vaags een tastbaar verhaal maken waardoor je je niet meer een leek hoeft te voelen. De heldere toelichting maken de rapporten en de adviezen duidelijk.
Lees meer.

 

Uiteindelijk verdienen wij de investering dubbel terug doordat de clicks nu directer door onze doelgroep worden gedaan, en niet door iemand die b.v. opzoek is naar stemadvies tijdens een landelijke verkiezing.Lees meer

 

De kosten voor Google Adwords zijn afgenomen, terwijl we meer bestellingen binnenkrijgen. Iedereen die ik ken en iets met Google Adwords doet of online beter vindbaar wil zijn, vertel ik over daar[om]. Lees meer

Ik zou daar[om] zeker aanbevelen, omdat zij ons internetzorgen uit handen nemen. Ze handelen snel, spreken duidelijke, begrijpelijke taal en denken met ons en de organisatie mee. Zij houden de trends op internetgebied in de gaten, en vertalen dit naar mogelijkheden voor de WSR.

Dankzij de bevindingen van daar[om] besparen we maandelijks honderden euro’s op onze Google Adwords uitgaven, terwijl we ook nog eens meer resultaat halen uit het budget. Ze denken voortdurend mee om na te gaan hoe de resultaten nog beter kunnen.

De klik was er vrijwel direct. Vooral de korte en heldere lijnen spraken mij zeer aan. Aangezien we de afgelopen jaren helaas door meerdere marketingbedrijven niet serieus zijn behandeld had ik het gevoel bij daar[om] dat dit wel eens een partner zou kunnen zijn die bij ons paste en dit bleek meer dan juist. Lees meer

Neem contact op

Neem contact op
met ons.

Sylviuslaan 2 / 9728 NS / Groningen
Telefoon (050) 529 0555

info@daar-om.nl

Over Daar[om]

Quisque lacinia tortor in mauris egestas, nec adipiscing nisl auctor. Suspendisse potenti. Nam in consequat turpis. Pellentesque volutpat diam nulla, eu gravida massa volutpat in.