Nieuwe website

Als online marketeers is onze ervaring dat websites niet actiegericht zijn en niet meteen de juiste informatie bieden. Bedrijven die online succesvol maken van hun kijkers kopers. De eerste indruk is hierin erg belangrijk. Al onze websites zijn daarom snel, mobielvriendelijk, eigentijds en actiegericht. Kortom, gereed om jouw bedrijf in de kijker te spelen

Wat is maatwerk

‘Maatwerk website’ is een erg breed begrip. Een simpele blogsite of super geavanceerde website met diverse gekoppelde databases: allemaal maatwerk, variërend in prijs van €500 tot vele duizenden euro’s. Bij daar[so] leveren we websites die alles bieden om meer business uit te halen.

Door kritisch te kijken wat een website succesvol maakt, bieden we juist die functies aan die direct bijdragen aan succes. Dit betekent een doeltreffend design, zeer uitgebreid contactformulier en een gebruiksvriendelijk CMS

Voor welke doelstelling?

  • Naamsbekendheid
  • Beinvloeden
  • Leads en verkopen
  • Loyaliteit

Kopje koffie doen?

Ben je nieuwsgierig geraakt en wil je meer weten over wat daar-om.nl voor je kan betekenen? Neem dan contact op met een van onze consultants via info@daar-om.nl of 050 205 7632. Je kunt ook altijd langs komen voor een verse kop koffie of thee!

Techniek

Onze websites maken gebruik van de WordPress-core. Om grip te hebben op updates, snelheid en betrouwbaarheid, zijn eigenlijk alle functionaliteiten op ons platform door onze eigen programmeurs gemaakt.

 

Resultaten & Conversies

Meetbaar resultaat is de hoeksteen van een succesvolle website. Daarom worden al onze websites opgeleverd met een volledig ingericht Google Analytics account. Wil je écht alles weten en meten? Dan kunnen we ook Google Tagmanager voor je installeren.

U

Optimale vindbaarheid

Goede vindbaarheid in Google is belangrijk, maar ook erg lastig. Naast de websites technisch tip-top te maken, proberen we samen met jou je website zo logisch en duidelijk mogelijk op te bouwen. Dit vindt Google prettig, dus zal je ook betere posities krijgen in de zoekmachine.

Wat klanten over ons zeggen

We werken voor klanten uit diverse branches, zoals automotive of bouwbranche. Lees hier wat klanten over ons zeggen.

Ben jij ook om? Neem contact op!

Wil je meer informatie ontvangen? Of vrijblijvend een offerte aanvragen? Dat kan! Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Je kunt ons natuurlijk ook direct bellen op (050) 529 0555

Pin It on Pinterest