Conversie optimalisatie

Heb je al eens nagedacht wat het verhogen van uw conversiepercentage met slechts enkele percentages met je omzet doet? Het is niet ongebruikelijk dat 99% van jouw website bezoekers de website verlaten zonder een waardevolle actie uit te voeren. Om meer bezoekers te krijgen die een waardevolle actie uitvoeren kun je zorgen voor meer verkeer op de website. Echter is dit duur omdat elke bezoeker geld kost. Je realiseert dus extra leads/transacties met hetzelfde campagnebudget.

Om meer rendement uit je website te halen moet je er voor zorgen dat een hoger percentage bezoekers een waardevolle actie uitvoeren: dit noemen we het optimaliseren van je conversieratio (CRO). Wanneer bezoekers bij de concurrent een goede ervaring hebben gehad zullen ze eerder geneigd zijn om bij de concurrent terug te keren daarom verwachten ze op je website ‘verleid’ te worden.

We zorgen er dus voor dat er zo min mogelijk obstakels op je website zijn zodat bezoekers op je website blijven en zo een aankoop doen bij je website.

We zorgen er voor dat je website wordt geoptimaliseerd waar je op lange termijn profijt van hebt: we luisteren naar de wens van je bezoekers en analyseren we trends in je websitedata. Hiermee proberen we je bezoekers te verleiden om een waardevolle actie uit te voeren. Zo faciliteren we groei op zowel de korte als lange termijn.

Het optimaliseren van je conversieratio is een continu proces van onderzoek en optimalisatie. We brengen pijnpunten van de website in kaart middels gebruikerstesten, data analyses en verzamelen gebruikersfeedback middels surveys. Om te zorgen dat de aanpassingen daadwerkelijk zorgen voor een uplift in je conversieratio doen we A/B testen. Zo zorgen we dat alleen investeert in waardevolle uren bij je webbouwer.

Voor welke doelstelling?

  • Naamsbekendheid
  • Beinvloeden
  • Leads en verkopen
  • Loyaliteit

Kopje koffie doen?

Ben je nieuwsgierig geraakt en wil je meer weten over wat daar-om.nl voor je kan betekenen? Neem dan contact op met een van onze consultants via info@daar-om.nl of 050 205 7632. Je kunt ook altijd langs komen voor een verse kop koffie of thee!

Voor welke branche?

  • E-Commerce
  • Services
  • Retail
  • Automotive
  • En alle andere branches

Wat klanten over ons zeggen

We werken voor klanten uit diverse branches, zoals automotive of bouwbranche. Lees hier wat klanten over ons zeggen.

Ben jij ook om? Neem contact op!

Wil je meer informatie ontvangen? Of vrijblijvend een offerte aanvragen? Dat kan! Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Je kunt ons natuurlijk ook direct bellen op (050) 529 0555

Pin It on Pinterest