Shared Marketeers, jouw extern marketing team!

Twijfel jij of je een (extra) marketing medewerker gaat aannemen? Tegenwoordig is het lastig om die ene persoon te vinden die alles kan of het juiste kennisniveau heeft. Of ben je op zoek naar een strategische aanvulling of een team die jouw alles uit handen kan nemen.

Het Shared Marketeersteam biedt de oplossing voor jou! Een compleet (online) marketing team op het gebied van advertising, content en CRO (website optimalisatie). Op afstand, maar toch ook in jouw organisatie want elke maand werken wij een (dag)deel bij jou op locatie

Werkwijze

Stap 1: Starten met inhoudelijke sparringsessie (intake)
Stap 2: Maken van de online marketing strategie
Stap 3: Uitvoering van de strategie
Stap 4: Evaluatie + bijsturing online marketing strategie
En zo verder..

Voor welke doelstelling?

  • Naamsbekendheid
  • Beinvloeden
  • Leads en verkopen
  • Loyaliteit

Kopje koffie doen?

Ben je nieuwsgierig geraakt en wil je meer weten over wat daar-om.nl voor je kan betekenen? Neem dan contact op met een van onze consultants via info@daar-om.nl of 050 205 7632. Je kunt ook altijd langs komen voor een verse kop koffie of thee!

Jouw team bestaat uit één projectmanager en de specialisten die jou kunnen helpen met jouw bedrijfsdoelstellingen. De samenstelling van het team kan veranderen. Stel, de ene maand heb je content nodig voor je website, terwijl je de andere maand meer advertising wilt inzetten. De projectmanager zal de uren effectief verdelen, zodat wij het meeste rendement uit jouw online marketing gaan halen.

Voordelen

Het team kan snel schakelen en is flexibel

Het team bestaat uit seniors met veel ervaring over hun specialisatie

Werken een (dag)deel bij jou op locatie

Wat klanten over ons zeggen

We werken voor klanten uit diverse branches, zoals automotive of bouwbranche. Lees hier wat klanten over ons zeggen.

Ben jij ook om? Neem contact op!

Wil je meer informatie ontvangen? Of vrijblijvend een offerte aanvragen? Dat kan! Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Je kunt ons natuurlijk ook direct bellen op (050) 529 0555

Pin It on Pinterest