Visuele content

Content is er in vele soorten en maten te vinden. Toch is visuele content de meest succesvolle vorm van content. Waarom? We verwerken visuele content 60.000 keer sneller dan tekstuele content. Do we need to say more?

Soorten visuele content

Bij visuele content denk je vast meteen aan een mooie foto op je website. Maar dat is pas het begin! Ook video’s, animaties, banners, visuals en infographics behoren tot deze vorm van content.

  Infographics

Heb je veel informatie, gegevens of cijfers die je wilt laten zien? Dan is een infographic de uitkomst. Nu we weten dat visuele content sterker is dan tekstuele content is het vanzelfsprekend om al deze gegevens in een visuele vorm weer te geven. Met icoontjes, kleuren of grafieken.

  Fotografie

Een website of social media kanaal zonder fotografie, is als een bakker zonder brood: het beste mist. Met fotografie laat je zien wie er achter een organisatie zit, vertaal je jouw kernwaarden naar beelden en spreek je mensen aan.

 

  Video

De manier om mensen vast te houden is door video in te zetten. Van een toffe bedrijfsvideo tot korte, grappige werken-bij video’s om personeel te werven: je kunt er alle kanten mee op!

  Banners

Wil je dat potentiële klanten je tegenkomen op andere websites? Banners zorgen ervoor dat je visueel (en deels tekstueel) zichtbaar bent.

  Animaties

Wanneer je een lastig product, dienst of handeling wilt uitleggen is een animatie ideaal. Het laat op een laagdrempelige en duidelijke manier jouw boodschap zien.

  Visuals

Een visual is in principe een afbeelding die je voor diverse doeleinden kunt gebruiken. Denk aan een cover voor een nieuwsbrief of een afbeelding die je gebruikt in je advertising of in een brochure. Een visual kan gemaakt worden in jouw eigen huisstijl, zodat hij bij je andere uitingen past. Dit versterkt het geheel.

Kopje koffie doen?

Ben je nieuwsgierig geraakt en wil je meer weten over wat daar-om.nl voor je kan betekenen? Neem dan contact op met een van onze consultants via info@daar-om.nl of 050 205 7632. Je kunt ook altijd langs komen voor een verse kop koffie of thee!

Ben jij er al over uit welke vorm van content geschikt is voor jou organisatie? Wanneer je dit lastig vindt en wel een helpende hand kunt gebruiken met het opzetten van kanalen, creeren van content en het maken van advertenties, neem dan contact op met de content strategen van daar-om.nl.

Wat klanten over ons zeggen

We werken voor klanten uit diverse branches, zoals automotive of bouwbranche. Lees hier wat klanten over ons zeggen.

Ben jij ook om? Neem contact op!

Wil je meer informatie ontvangen? Of vrijblijvend een offerte aanvragen? Dat kan! Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Je kunt ons natuurlijk ook direct bellen op (050) 529 0555

Pin It on Pinterest