Tekstuele content

Ondanks de opkomst van visuele content is geschreven content nog altijd één van de belangrijkste vormen van content. Zonder een opvallende titel of tekstuele uitleg zeggen een hoop visuals en afbeeldingen te weinig. Spannende koppen sleuren je namelijk een website of video in.

Soorten tekstuele content

Bij tekstuele content komen artikelen en websiteteksten vaak meteen in je op. Maar had je al gedacht aan een blog, nieuwsbrief, klantcase of FAQ?

  Websiteteksten

Los van toffe foto’s of video’s zijn teksten op een website essentieel. Vertel ermee wat voor producten en/of diensten je aanbiedt, wie je bent en waarom mensen bij jou moeten zijn voor dat ene product of die te gekke service.

  Blog

Wil je jouw visie op een bepaald onderwerp kwijt of wil je potentiële klanten aan het denken zetten of triggeren? Bloggen is het antwoord! Natuurlijk kun je deze artikelen delen op social media om je bereik en websiteverkeer nog meer te vergroten.

  Nieuwsbrief

80% van de bedrijven geeft aan dat e-mailmarketing het afgelopen jaar belangrijker is geworden. Daarnaast zorgen nieuwsbrieven er nog steeds voor dat verkopen en/of aanvragen stijgen. Redenen genoeg dus om die maandelijkse of wekelijkse nieuwsbrief (weer) in te zetten!

  Klantcase

Een van de beste manieren om mensen te overtuigen, is door de mening van anderen te laten zien. Het antwoord daarop? Een klantcase! In een klantcase licht je het probleem en de oplossing van een klant toe. Daarnaast laat je de klant vertellen wat hij/zij van de samenwerking vond. De perfecte manier om een potentiële klant te overtuigen.

  FAQ

Op veel websites zie je ze al terugkomen: de ‘veelgestelde vragen’. Dit zijn vragen die, zoals je al kunt verwachten, veelgesteld zijn. Bij de klantenservice en/of sales afdeling komen vast vaak genoeg dezelfde vragen terug. Door deze op je website te beantwoorden voorkom je onnodige telefoontjes. Daarnaast is dit perfecte content om te delen op bijvoorbeeld social media of in een nieuwsbrief.

Kopje koffie doen?

Ben je nieuwsgierig geraakt en wil je meer weten over wat daar-om.nl voor je kan betekenen? Neem dan contact op met een van onze consultants via info@daar-om.nl of 050 205 7632. Je kunt ook altijd langs komen voor een verse kop koffie of thee!

Ben jij er al over uit welke vorm van content geschikt is voor jou organisatie? Wanneer je dit lastig vindt en wel een helpende hand kunt gebruiken met het opzetten van kanalen, creeren van content en het maken van advertenties, neem dan contact op met de content strategen van daar-om.nl.

Wat klanten over ons zeggen

We werken voor klanten uit diverse branches, zoals automotive of bouwbranche. Lees hier wat klanten over ons zeggen.

Ben jij ook om? Neem contact op!

Wil je meer informatie ontvangen? Of vrijblijvend een offerte aanvragen? Dat kan! Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Je kunt ons natuurlijk ook direct bellen op (050) 529 0555

Pin It on Pinterest