Social Media Advertising

Social media, wie maakt er tegenwoordig geen gebruik van? Facebook, LinkedIn en Instagram worden volop gebruikt. Wil je zichtbaar zijn bij jouw doelgroep? Dan is het adverteren op social media iets voor jouw bedrijf!

Social media advertenties zijn het ideale middel om in te zetten om jouw bedrijf, jouw producten of jouw diensten onder de aandacht te brengen bij potentiƫle klanten. Dankzij de specifieke targeting mogelijkheden op de verschillende social media kanalen, kun je de juiste doelgroepen gemakkelijk met de juiste boodschap bereiken.

Remarketing

Daarnaast kun je met social media advertenties ook remarketing inzetten. Dit kan op verschillende manieren. Op deze manier kunnen websitebezoekers, mensen die je facebook-pagina liken, mensen die je facebook-berichten liken, etc opnieuw worden bereikt met een specifieke boodschap.

Voor welke doelstelling?

  • Naamsbekendheid
  • Beinvloeden
  • Leads en verkopen
  • Loyaliteit

Kopje koffie doen?

Ben je nieuwsgierig geraakt en wil je meer weten over wat daar-om.nl voor je kan betekenen? Neem dan contact op met een van onze consultants via info@daar-om.nl of 050 205 7632. Je kunt ook altijd langs komen voor een verse kop koffie of thee!

Voor welke branche?

  • E-Commerce

Wat klanten over ons zeggen

We werken voor klanten uit diverse branches, zoals automotive of bouwbranche. Lees hier wat klanten over ons zeggen.

Ben jij ook om? Neem contact op!

Wil je meer informatie ontvangen? Of vrijblijvend een offerte aanvragen? Dat kan! Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Je kunt ons natuurlijk ook direct bellen op (050) 529 0555

Pin It on Pinterest