Vacature Website Optimalisatie Specialist (SEO / CRO) (Gesloten)

Daar[om] zoekt een specialist op het gebied van website optimalisatie. Ben jij in staat om de vindbaarheid en rendement van onze klanten te verhogen en ben je toe aan de volgende stap? Laat ons jou vinden door te reageren op deze vacature. We leggen je uit waar[om].

SEO is dood, of toch niet? In onze ogen optimaliseer je een website voor de bezoekers, met als bijkomstigheid dat zoekmachines de website beter gaan waarderen en er meer rendement uit verschillende campagnes behaald wordt.

Wat ga je doen?

Als specialist bij daar[om] heb je zowel veel vrijheid als verantwoordelijkheid. Je gaat samenwerken in een hecht team bestaande uit project managers en diverse specialisten. Jij bent verantwoordelijk voor jouw specialisme; de invulling en uitvoering van de website optimalisatie strategie die je samen met de project managers bepaalt. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor de stijgende resultaten van onze klanten. Dit houdt in de praktijk in dat je website analyses maakt op gebied van techniek en content, maar ook gebruikersvriendelijkheid. Je voert analyses uit van gebruikersgedrag en stelt A/B testen op. Je bent in staat om te onderzoeken welke onderwerpen aan een website toegevoegd moeten worden en weet de oplossing te vinden wanneer er technische knelpunten zijn.

Je bent een sparringpartner voor zowel je collega’s als jouw klanten. Analytisch, communicatief sterk en een resultaatgerichte teamspeler is hoe jij jezelf omschrijft.

Taken

Tot jouw taken horen onder meer…

 • Analyseren van websites;
 • Begeleiding van migratietrajecten;
 • Website optimalisatie strategieën opstellen;
 • Uitvoer van deze strategie bewaken en bespreken;
 • Opzetten, beheren, optimaliseren en rapporteren van A/B testen;
 • Wat jij nodig vindt om doelstellingen te behalen.

Functie-eisen

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Ervaring met oa Google Search Console, Screaming Frog, Hotjar en Google Optimize of vergelijkbare tools;
 • Minimaal 28 uur beschikbaar;
 • Communicatief vaardig, commercieel, analytisch en klantgericht;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift;
 • Flexibel en geen 9 tot 5 mentaliteit.

Waarom werken bij daar[om]?

Voor een afwisselende baan in een informele werkomgeving ben je bij ons aan het juiste adres. Je gaat je bij ons verder ontwikkelen op het gebied van communicatie, online marketing kennis en consultancy vaardigheden. Dit doe je door te doen, maar vooral door te leren met en van je collega’s. Doordat je rechtstreeks communiceert met ondernemers leer je veel over hoe het er bij andere bedrijven aan toe gaat. Ook zul je van tijd tot tijd uitgedaagd worden mee te denken en te doen bij (interne) projecten. Afhankelijk van jouw interesse(s).

Verder ontspannen wij ons graag door tafelvoetbal te spelen, elke vrijdag is er een borrel en eens per jaar gaan we er met zijn allen op uit! We zijn een sterk groeiend en ambitieus online bedrijf waar succes en lol hoog in het vaandel staan. We bieden een passend salaris en voldoende ontwikkelingsmogelijkheden.

Bedrijfsprofiel

Daar[om] is een jong online marketing bureau dat in 2013 is opgericht. Wij helpen bedrijven om middels online marketing succesvoller te worden. Wij ontzorgen en ondersteunen onze klanten bij hun online marketing middels strategie, advies en uitvoering. Met meer dan 20 jaar online marketing kennis vind je bij ons veel ervaring in dit vakgebied. Vanuit ons kantoor in Groningen is een team met jonge professionals dagelijks bezig met het behalen van meetbaar succes voor vele klanten.

Reageren?

Enthousiast geworden? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie met uitgebreid CV. Je kunt je sollicitatie sturen naar dennis@daar-om.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Dennis Pettinga op het nummer 050 529 0555.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Neem contact op
met ons.

Sylviuslaan 2 / 9728 NS / Groningen
Telefoon (050) 529 0555

info@daar-om.nl

Over Daar[om]

Daar[om] is een jong bedrijf gespecialiseerd in online marketing voor lokale, regionale en nationaal georiënteerde bedrijven. Met jarenlange ervaring in online sales en marketing ervaring binnen de media…