Vacature Online Sales Consultant

Daar[om] zoekt een Sales Consultant die affiniteit heeft met online marketing. Heb jij overtuigingskracht, doorzettingsvermogen en wil jij jezelf continu verbeteren? Laat ons jou vinden door te reageren op deze vacature. We leggen je uit waar[om].

Omschrijving van de rol

Als Sales Consultant bij Daar[om] heb je zowel veel vrijheid als verantwoordelijkheid. Je bent veel op pad in een leaseauto en zorgt voor (nieuwe) klanten. Samen met een marketing consultant pak je de communicatie richting bestaande klanten op. Je bent verantwoordelijk voor de strategiebepaling en de communicatie omtrent de samenwerking. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor de stijgende resultaten van je klanten. Dit houdt in de praktijk in dat je klanten belt en bezoekt. Daarnaast haal je nieuwe klanten binnen door telefonische acquisitie, klantbezoeken en het staan op evenementen en beurzen. Je laat je niet snel uit het veld slaan en bent een echte doorzetter. Bovenal wil je graag goed worden in je vak en geniet je er van om klanten online succesvol maken.

Taken

 • Acquisitie plegen (telefonisch) om afspraken in te plannen;
 • Op evenementen en beurzen staan (met het sales team);
 • Nieuwe klanten binnen halen;
 • Relaties onderhouden met bestaande klanten;
 • Online marketing strategieën uitwerken en bespreken;
 • Relatiebeheer en commerciële kansen benutten;

Functie-eisen

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 1 jaar werkervaring in een sales functie;
 • Fulltime beschikbaar;
 • Communicatief vaardig, commercieel, analytisch en klantgericht;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift;
 • Flexibel en geen 9 tot 5 mentaliteit.

Wij bieden

Waarom Daar[om]? Voor een afwisselende baan in een informele werkomgeving. Je gaat je bij ons verder ontwikkelen op het gebied van online marketing kennis en sales. Dit doe je door te doen, maar vooral ook door trainingen. Je krijgt een auto van de zaak en een telefoon.

Verder ontspannen wij ons graag door tafelvoetbal te spelen, elke vrijdag is er een borrel en eens per jaar gaan we er met zijn allen op uit! We zijn een sterk groeiend en ambitieus online bedrijf waar succes en lol hoog in het vaandel staan. We bieden een passend salaris en voldoende ontwikkelingsmogelijkheden.

Bedrijfsprofiel

Daar[om] is een jong online marketing bureau dat in 2013 is opgericht. Daar[om] helpt bedrijven met hun eerste en volgende stappen in de online marketing. Wij ontzorgen en ondersteunen onze klanten in online marketing middels strategie, advies en uitvoering. Met meer dan 10 jaar online marketing kennis vind je bij ons veel ervaring in dit vakgebied. Vanuit ons kantoor in Groningen is een team met jonge professionals dagelijks bezig met het behalen van meetbaar succes voor vele klanten.

Reageren

Enthousiast geworden? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie met uitgebreid CV. Je kunt je sollicitatie sturen naar info@daar-om.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Wolter van der Weide op het nummer 050 529 0555

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Neem contact op

Neem contact op
met ons.

Sylviuslaan 2 / 9728 NS / Groningen
Telefoon (050) 529 0555

info@daar-om.nl

Over Daar[om]

Daar[om] is een jong bedrijf gespecialiseerd in online marketing voor lokale, regionale en nationaal georiënteerde bedrijven. Met jarenlange ervaring in online sales en marketing ervaring binnen de media…