Vacature online marketing Relatie / Projectmanager
Shared Marketeers team

Weet jij hoe je bedrijfsdoelstellingen vertaalt in een werkende online marketing strategie? Ben je creatief genoeg om oplossingen te bedenken voor de uitdagingen van onze klanten? En ben je goed in verbinden? Dan ben jij diegene die wij zoeken!

Concrete taakomschrijving

Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor de samenwerking met onze klanten. Je maakt de online marketing strategie in samenwerking met de specialisten, houdt de uitvoering/voortgang van de strategie nauwkeurig in de gaten, communiceert wekelijks met de klanten en evalueert de resultaten. Daarnaast bedenk je continu nieuwe ideeën voor campagnes; bijvoorbeeld hoe verhoog je de ROI of hoe zorg je ervoor dat de klant meer leads via de website krijgt. Tevens bedenk je regelmatig campagnes om personeel te werven en de zichtbaarheid te vergroten rondom een beurs en/of events.

Jij bent de sparringpartner van de klant op het gebied van online marketing. Dit houdt in dat jij algemene kennis hebt van online marketing. Denk hierbij aan Google Analytics, advertising (o.a. Google ads, social ads) en Social Media. Zoals je weet staat online marketing nooit stil. Er wordt verwacht dat je meedenkt hoe wij het Shared Marketeers team nog beter kunnen inzetten voor onze klanten en vervolgens mag je dit zelf ook gaan uitvoeren. Daarnaast ben je creatief, assertief, commercieel en verbindend.

Shared Marketeers team

Het Shared Marketeers team werkt als extern marketing team voor de klanten. Het team bestaat uit zeven specialisten op het gebied van advertising, content en CRO met daarbij twee project managers. Als team ben jij verantwoordelijk voor de (gehele) online marketing voor de klant, zowel strategisch als uitvoerend. Wij werken maandelijks op locatie; voordeel voor jou! Jij werkt op diverse bijzondere locaties. Naast het harde werken ontspannen wij ons graag door tafelvoetbal te spelen en elke week is er een gezellige vrijmibo. Eens per jaar gaan we er met zijn allen op uit; Volgend jaar staat er een wintersport op de planning! Wij zijn een sterk groeiend en ambitieus online bedrijf waar succes en lol hoog in het vaandel staan. Wij bieden een passend salaris en voldoende ontwikkelingsmogelijkheden.

Functie-eisen

  • HBO werk-en denkniveau;

  • Zeker anderhalf jaar werkervaring in de online marketing

  • Algemene kennis van Google Analytics, Google Ads, Social Media en CRO

  • Minimaal 32 uur per week beschikbaar 

  • Communicatief vaardig, commercieel, creatief, assertief en verbindend

  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift

  • Flexibel en geen 9 tot 5 mentaliteit

Reageren

Enthousiast geworden? Dan ontvangen wij graag jouw CV met motivatie. Je kunt je sollicitatie sturen naar stijn@daar-om.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Stijn Neijenhuis op het nummer 050 529 0555.

” Werken bij daar-om.nl is afwisselend. Je beheert een klantenpakket met allerlei soorten klanten en leert zo online marketing per situatie op de juiste manier in te zetten. Daarnaast werk je met een leuk, jong team wat zorgt voor een goede sfeer op de werkvloer en daarbuiten. “

Lisanne

Consultant

“ Werken bij daar-om.nl is werken met een gezellig team aan de leukste klanten om online succes te behalen!.”

Lars

CRO specialist

“ Werken in het Shared Marketeers team is uitdagend maar vooral heel erg leuk. Door de grote diversiteit aan klanten is geen één dag hetzelfde!.”

Laura

Content specialist

Wat klanten over ons zeggen

We werken voor klanten uit diverse branches, zoals automotive of bouwbranche. Lees hier wat klanten over ons zeggen.

Pin It on Pinterest