Vacature Online Marketing Consultant

Daar[om] zoekt een Medior Online Marketing Consultant. Heb jij minimaal een jaar ervaring in online marketing? Laat ons jou vinden door te reageren op deze vacature. We leggen je uit waar[om].

(niet vacant)

Omschrijving van de rol

Als Online Marketing Consultant bij Daar[om] heb je zowel veel vrijheid als verantwoordelijkheid. Je krijgt je eigen klanten die je zelfstandig oppakt. Zo ben je verantwoordelijk voor de online strategiebepaling, de uitvoering van online campagnes en hiermee de stijgende resultaten van je klanten. Dit houdt in de praktijk in dat je campagnes opstart, beheert, analyseert en optimaliseert. Je bent een sparringpartner voor jouw klanten en voorziet deze van gepast online marketing advies. Sterke communicatieve vaardigheden en een resultaatgerichte werkwijze zijn van essentieel belang.

Taken

 • Analyseren van websites voor zoekmachine optimalisatie;
 • Online marketing strategieën uitwerken en bespreken
 • Opzetten, beheren, optimaliseren en rapporteren van Google Adwords campagnes;
 • Inrichten en analyseren van statistieken middels Google Analytics;
 • Relatiebeheer en commerciële kansen benutten;

Functie-eisen

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 1 jaar werkervaring in online marketing;
 • Goed in SEA (Adwords). Social Media en SEO zijn een pré;
 • Fulltime beschikbaar;
 • Communicatief vaardig, commercieel, analytisch en klantgericht;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift;
 • Flexibel en geen 9 tot 5 mentaliteit.

Wij bieden

Waarom Daar[om]? Daar[om] biedt jou een afwisselende baan in een informele omgeving. Je gaat je bij ons verder ontwikkelen op het gebied van communicatieve skills, online marketing uitvoering en advies. Dit doe je door te doen, maar vooral ook door trainingen. Doordat je zelfstandig klanten oppakt en rechtstreeks communiceert met ondernemers leer je veel over hoe het er bij andere bedrijven aan toe gaat. Je zit dicht bij het vuur. Je maakt het verschil voor je klanten. Ook zul je van tijd tot tijd uitgedaagd worden mee te denken en te doen bij (interne) projecten. Afhankelijk van jouw interesse(s).

Verder ontspannen wij ons door tafelvoetbal te spelen, elke vrijdag is er een vrijdagmiddagborrel en eens per jaar gaan we er met zijn allen op uit. We zijn een sterk groeiend en ambitieus online bedrijf waar succes en lol hoog in het vaandel staan. We bieden een passend salaris en voldoende ontwikkelingsmogelijkheden.

Bedrijfsprofiel

Daar[om] is een jonge online marketing bureau dat in 2013 is opgericht. Daar[om] helpt bedrijven met hun eerste en volgende stappen in online marketing. Wij ontzorgen en ondersteunen onze klanten bij hun online marketing middels strategie, advies en uitvoering. Hiermee maken we websites en webshops beter vindbaar middels o.a. SEO, SEA, display social media. Met meer dan 10 jaar online marketing kennis vind je bij ons veel ervaring in dit vakgebied. Vanuit ons kantoor in Groningen is een team met jonge professionals dagelijks bezig met het behalen van meetbaar succes voor vele klanten.

Reageren

Enthousiast geworden? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie met uitgebreid CV. Je kunt je sollicitatie versturen naar cihan@daar-om.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen Cihan Altun op het nummer 06 15963720.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Neem contact op

Neem contact op
met ons.

Sylviuslaan 2 / 9728 NS / Groningen
Telefoon (050) 529 0555

info@daar-om.nl

Over Daar[om]

Daar[om] is een jong bedrijf gespecialiseerd in online marketing voor lokale, regionale en nationaal georiënteerde bedrijven. Met jarenlange ervaring in online sales en marketing ervaring binnen de media…