Stage online marketing (gesloten)

Wil je kennismaken met online marketing, leren hoe je Google Adwords campagnes moet opzetten en optimaliseren, de mogelijkheden van Facebook ontdekken of een website analyse uitvoeren? Tijdens je online marketing stage bij daar-om.nl kan het!

Wij zijn doorlopend op zoek naar enthousiaste stagiaires!

“ Werken bij daar-om.nl is werken met een gezellig team aan de leukste klanten om online succes te behalen!.” Lars

CRO Consultant

Maak kennis met daar-om.nl

Daar-om.nl is een snelgroeiend online marketing bureau gevestigd in Groningen. Dankzij onze hoogwaardige kennis en klantgerichte aanpak zijn wij in staat om samen met onze klanten te groeien. Daarnaast werken we als Google Premier Partner zeer nauw samen met Google, waarmee we directe contacten onderhouden. Dit biedt jou de gelegenheid om binnen een fantastische omgeving kennis te maken met online marketing in theorie, maar bovenal praktijk!

Kijk gerust eens op onze Facebookpagina om te zien wat wij zoal doen met onze klanten, maar ook met het team!

Online, Marketing en Communicatie

Wij willen talentvolle studenten graag helpen met hun ontwikkeling en bieden je de mogelijkheid om dit te doen in een dynamisch, maar bovenal sfeervol bedrijf. Wij zoeken daarom gepassioneerde HBO/ WO  studenten die via hun stage kennis willen opdoen en/of vergroten van online marketing. Heb jij een sterke affiniteit met online, marketing en communicatie en ben je leergierig en ondernemend ingesteld, reageer dan snel!

Onze experts helpen je graag om jouw kennis en ervaring op een leuke, maar vooral resultaatgerichte manier te vergroten. Van ons krijg je de kans om je Google Adwords certificeringen te halen en kennis direct in praktijk te brengen. Jouw stage bij daar-om.nl betekent elke dag resultaat halen, elke dag veel leren, maar ook elke dag veel plezier beleven, samen met ons team.

Enthousiast? Reageer dan snel!

Enthousiast geworden? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie met uitgebreid CV. Je kunt je sollicitatie sturen naar remon@daar-om.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Rémon van der Velde op het nummer 050 529 0555.

” Werken bij daar-om.nl is afwisselend. Je beheert een klantenpakket met allerlei soorten klanten en leert zo online marketing per situatie op de juiste manier in te zetten. Daarnaast werk je met een leuk, jong team wat zorgt voor een goede sfeer op de werkvloer en daarbuiten. “ Lisanne

Consultant

“ Werken bij daar-om.nl is werken met een gezellig team aan de leukste klanten om online succes te behalen!.” Lars

CRO Consultant

Wat klanten over ons zeggen

We werken voor klanten uit diverse branches, zoals automotive of bouwbranche. Lees hier wat klanten over ons zeggen.

Pin It on Pinterest