Stage Online Marketing

Daar[om] zoekt een Stagiair(e) Online Marketing die graag kennis wil maken met online marketing. Laat ons jou vinden door te reageren op deze vacature. We leggen je uit waar[om].

Stage Online Marketing

Wil je kennismaken met online marketing, leren hoe je Google Adwords campagnes moet opzetten en optimaliseren, de mogelijkheden van Facebook ontdekken of een website analyse uitvoeren? Tijdens je online marketing stage bij daar[om] kan het!

Wij zijn doorlopend op zoek naar enthousiaste stagiaires!

Maak kennis met daar[om]

Daar[om] is een snelgroeiend online marketing bureau gevestigd in Groningen. Dankzij onze hoogwaardige kennis en klantgerichte aanpak zijn wij in staat om samen met onze klanten te groeien. Daarnaast werken we als Google Premier Partner zeer nauw samen met Google, waarmee we directe contacten onderhouden. Dit biedt jou de gelegenheid om binnen een fantastische omgeving kennis te maken met online marketing in theorie, maar bovenal praktijk!

Kijk gerust eens op onze Facebookpagina om te zien wat wij zoal doen met onze klanten, maar ook met het team!

Online, Marketing en Communicatie

Wij willen talentvolle studenten graag helpen met hun ontwikkeling en bieden je de mogelijkheid om dit te doen in een dynamisch, maar bovenal sfeervol bedrijf. Wij zoeken daarom gepassioneerde HBO/ WO  studenten die via hun stage kennis willen opdoen en/of vergroten van online marketing. Heb jij een sterke affiniteit met online, marketing en communicatie en ben je leergierig en ondernemend ingesteld, reageer dan snel!

Onze experts helpen je graag om jouw kennis en ervaring op een leuke, maar vooral resultaatgerichte manier te vergroten. Van ons krijg je de kans om je Google Adwords certificeringen te halen en kennis direct in praktijk te brengen. Jouw stage bij daar[om] betekent elke dag resultaat halen, elke dag veel leren, maar ook elke dag veel plezier beleven, samen met ons team.

Enthousiast? Reageer dan snel!

Enthousiast geworden? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie met uitgebreid CV. Je kunt je sollicitatie sturen naar remon@daar-om.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Rémon van der Velde op het nummer 050 529 0555

Neem contact op

Neem contact op
met ons.

Sylviuslaan 2 / 9728 NS / Groningen
Telefoon (050) 529 0555

info@daar-om.nl

Over Daar[om]

Daar[om] is een jong bedrijf gespecialiseerd in online marketing voor lokale, regionale en nationaal georiënteerde bedrijven. Met jarenlange ervaring in online sales en marketing ervaring binnen de media…