SEO Specialist / Productmanager

We helpen je om inzichtelijk te krijgen hoe je website presteert. Dit is de basis om een serie kleine en grote verbeteringen aan je website te realiseren. Zo veranderen we samen kijkers in kopers. We brengen de kansen in kaart en geven aan wat verder nodig is om deze te benutten.

SEO Specialist / SEO Productmanager

Momenteel zijn we niet actief op zoek naar nieuwe collega’s, maar we groeien snel, dus mocht je interesse gewekt zijn, schroom dan niet om contact op te nemen of een open sollicitatie te sturen!

Werken met leuke en uitdagende klanten? Je SEO kennis uitbreiden? Deze kennis met je fantastische collega’s delen? Maar bovenal onze SEO diensten voortdurend doorontwikkelen? Reageer dan snel op onderstaande vacature.

Taakomschrijving

Als SEO specialist / SEO productmanager ben je eindverantwoordelijk voor onze SEO diensten en producten. Je bent altijd op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen en je vertaalt dit naar aanpassingen in de adviezen naar onze klanten en intern naar andere SEO consultants. Daarnaast ben je voortdurend bezig om onze dienstverlening te verbeteren en zo efficient mogelijk te maken. Hierbij staat bij jou altijd het resultaat voor de klant centraal staat. Om feeling te krijgen en te behouden met onze klanten krijg je de verantwoordelijkheid over een eigen pakket klanten, waarmee je organische groei realiseert.

Functie eisen

  • Minimaal 1 jaar, bij voorkeur 2 jaar, aantoonbare ervaring met SEO;
  • Algemene kennis van Google Analytics en Google Adwords is een pré;
  • HBO Werk- en denkniveau;
  • Fulltime beschikbaar;
  • Communicatief, commercieel en klantgericht;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Sterke focus op resultaat;
  • Flexibel en geen 9 tot 5 mentaliteit.

Bedrijfsprofiel

Daar[om] is een dynamisch bedrijf dat in 2013 is opgericht. Daar[om] helpt nationale en internationale bedrijven met de volgende stap in online marketing. Onze producten en diensten zijn laagdrempelig en bieden veel potentie tot doorgroeien. Dankzij onze jarenlange ervaring in online marketing vind je bij ons veel kennis. Wij ontzorgen en ondersteunen onze klanten bij hun online marketing activiteiten middels onder meer strategie, analyse, advies, teksten en online advertising. Vanuit ons kantoor in Groningen is een team professionals dagelijks bezig met het behalen van meetbaar succes voor onze klanten.

Wij bieden

Daar[om] biedt jou een afwisselende en uitdagende baan in een informele omgeving. We zijn een sterk groeiend en ambitieus online bedrijf waar succes gewaardeerd wordt. We bieden een passend salaris, leuke extra’s en voldoende ontwikkelingsmogelijkheden. Enthousiast geworden? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie met uitgebreid CV. Je kunt je sollicitatie versturen naar info@daar-om.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen Dhr. Dennis Pettinga via het nummer 050 529 0555.

Neem contact op

Neem contact op
met ons.

Sylviuslaan 2 / 9728 NS / Groningen
Telefoon (050) 529 0555

info@daar-om.nl

Over Daar[om]

Daar[om] is een jong bedrijf gespecialiseerd in online marketing voor lokale, regionale en nationaal georiënteerde bedrijven. Met jarenlange ervaring in online sales en marketing ervaring binnen de media…