​Vacature Online Advertising Consultant

​Wil je aan de ene kant strategisch bezig zijn met jouw klanten, maar aan de andere kant ook je eigen advertising strategie uitvoeren?
Dan pas jij in het Shared Markteersteam!

Concrete taakomschrijving

Als online advertising consultant ontwikkel jij strategieën voor onze klanten en werk je deze uit. Je zet Google Ads, Bing Ads, Facebook, LinkedIn, Youtube en andere campagnes op en optimaliseert deze op basis van de doelstelling. Samen met de projectmanagers en andere specialisten in het team ben je verantwoordelijk voor de stijgende resultaten van je klanten. Je bent daarnaast een sparringpartner voor zowel je collega’s als jouw klanten. Analytisch, communicatief sterk en een resultaatgerichte teamspeler is hoe jij jezelf omschrijft. Ook ben jij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het advertising product. Zoals je weet staat online marketing nooit stil, daarom het advertising product ook niet. Er wordt verwacht dat je meedenkt hoe wij advertising nog beter kunnen inzetten voor onze klanten en vervolgens mag je dit zelf ook gaan uitvoeren.

Shared Marketeersteam

Het Shared Marketeersteam werkt als extern marketing team voor de klanten. Het team bestaat uit vijf specialisten op het gebied van advertising, content en CRO met daarbij twee project managers. Als team ben je verantwoordelijk voor de (gehele) online marketing voor de klant, zowel strategisch als uitvoerend. Wij werken maandelijks op locatie; voordeel voor jou! Je werkt op diverse bijzondere locaties. Naast het harde werken ontspannen wij ons graag door tafelvoetbal te spelen, elke vrijdag is er een borrel en eens per jaar gaan we er met zijn allen op uit! We zijn een sterk groeiend en ambitieus online bedrijf waar succes en lol hoog in het vaandel staan. We bieden een passend salaris en voldoende ontwikkelingsmogelijkheden.

Functie-eisen

  • HBO werk-en denkniveau
  • Minimaal 2 jaar ervaring met SEA
  • Kennis van social media advertising
  • Minimaal 32 uur per week beschikbaar
  • Communicatief vaardig, commercieel, analytisch en klantgericht
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift
  • Flexibel en geen 9 tot 5 mentaliteit

Reageren

Enthousiast geworden? Dan ontvangen wij graag jouw CV met motivatie. Je kunt je sollicitatie sturen naar stijn@daar-om.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Stijn Neijenhuis op het nummer 050 529 0555.

” Werken bij daar-om.nl is afwisselend. Je beheert een klantenpakket met allerlei soorten klanten en leert zo online marketing per situatie op de juiste manier in te zetten. Daarnaast werk je met een leuk, jong team wat zorgt voor een goede sfeer op de werkvloer en daarbuiten. “

Lisanne

Consultant

“ Werken bij daar-om.nl is werken met een gezellig team aan de leukste klanten om online succes te behalen!.”

Lars

CRO Consultant

Wat klanten over ons zeggen

We werken voor klanten uit diverse branches, zoals automotive of bouwbranche. Lees hier wat klanten over ons zeggen.

Pin It on Pinterest