Functie omschrijving: Junior CRO specialist (gesloten)

Als Junior CRO ben je samen met de relatiemanager verantwoordelijk voor onze CRO klanten en kom je te werken in ons Conversie ratio optimalisatie team waar we ons continue inzetten om het conversieratio van onze klanten te verhogen. Je voert usability onderzoeken, A/B testen en keiharde analyses uit om uiteindelijk te komen tot creatieve oplossingen.

 

Samen met de relatiemanager werk je aan de doelstellingen van de klant en stuur je, waar nodig, bij. Je bent het aanspreekpunt voor de klant op vakinhoudelijk gebied. Hiernaast speel je proactief in op de kansen in de markt. Taken die onder andere bij je functie als Junior CRO specialist horen zijn:

 

Taken

 • Het maken van rapportages voor onze klanten;
 • Het evalueren van A/B testen
 • De kwaliteit bewaken van door consultants opgezette A/B-testen
 • Ondersteunen bij het opzetten van de A/B testen middels o.a. Google Tag Manager
 • Analyseren van data, zowel kwalitatief als kwantitatief middels o.a. Google analytics

 

Wie ben jij?

 • HBO werk- en denkniveau bij voorkeur een commerciële opleiding.
 • Analytisch en denkt in oplossingen
 • Assertief
 • Groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Goed georganiseerd (in staat om veel kleine taken te overzien)
 • Snelle leerling

Bedrijfsprofiel

Daar-om.nl is een dynamisch bedrijf dat in 2013 is opgericht. Wij helpen nationale en internationale bedrijven met de volgende stap in online marketing. Onze producten en diensten zijn laagdrempelig en bieden veel potentie tot doorgroeien. Dankzij onze jarenlange ervaring in online marketing vind je bij ons veel kennis. Wij ontzorgen en ondersteunen onze klanten bij hun online marketingactiviteiten middels onder meer strategie, analyse, advies, teksten en online advertising. Vanuit ons kantoor in Groningen is een team professionals dagelijks bezig met het behalen van meetbaar succes voor onze klanten.

Wij bieden

Daar-om.nl biedt jou een afwisselende en uitdagende baan in een informele omgeving. We zijn een sterk groeiend en ambitieus online bedrijf waar succes gewaardeerd wordt. We bieden een passend salaris, leuke extra’s en voldoende ontwikkelingsmogelijkheden. Enthousiast geworden? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie met uitgebreid CV. Je kunt je sollicitatie versturen naar stijn@daar-om.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen Stijn Neijenhuis via het nummer 050 205 7632.

” Werken bij daar-om.nl is afwisselend. Je beheert een klantenpakket met allerlei soorten klanten en leert zo online marketing per situatie op de juiste manier in te zetten. Daarnaast werk je met een leuk, jong team wat zorgt voor een goede sfeer op de werkvloer en daarbuiten. “

Lisanne

Consultant

“ Werken bij daar-om.nl is werken met een gezellig team aan de leukste klanten om online succes te behalen!.”

Lars

CRO Consultant

Wat klanten over ons zeggen

We werken voor klanten uit diverse branches, zoals automotive of bouwbranche. Lees hier wat klanten over ons zeggen.

Pin It on Pinterest