Vacature Advertising Specialist

Optimaliseer jij Google Ads, Bing en andere advertising campagnes op basis van gevoel en doe je er alles aan om zoveel mogelijk budget van je klanten uit te geven? Dan kan je beter niet verder lezen. Ben je een datagedreven online advertising specialist en ben je op zoek naar een uitdagende omgeving waarin jij jouw kennis verder kan doorontwikkelen? Lees dan verder!

Daar-om.nl. is op zoek naar een Advertising (SEA) specialist om ons Shared Marketeer team te versterken. In dit multidisciplinaire team ben jij verantwoordelijk voor de opzet en uitvoer van de advertising strategie van onze klanten.

Wij zijn een jong en snelgroeiend bedrijf met een open cultuur. Wij geloven in het delegeren van verantwoordelijkheden in plaats van het delegeren van taken. Onze open cultuur vertaalt zich naar veel vrijheid in je dagelijkse werkzaamheden. Spreekt je dit aan, reageer dan snel via info@daar-om.nl of lees verder voor een uitgebreid functieprofiel. Let op: de sluitingsdatum is 31 januari 2019.

Taakomschrijving

Als advertising specialist ontwikkel jij strategieen voor onze klanten en werk je deze uit. Je zet Google Ads, Bing, Facebook, LinkedIn, Youtube en andere campagnes op en optimaliseert deze op basis van de doelstelling. Samen met de projectmanagers en andere specialisten in het team ben je verantwoordelijk voor de stijgende resultaten van je klanten. Je bent daarnaast een sparringpartner voor zowel je collega’s als jouw klanten. Analytisch, communicatief sterk en een resultaatgerichte teamspeler is hoe jij jezelf omschrijft.

Functie-eisen

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Zeker anderhalf jaar werkervaring in online marketing;
  • Goed in SEA en Social Media advertising;
  • Minimaal 32 uur beschikbaar;
  • Communicatief vaardig, commercieel, analytisch en klantgericht;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift;
  • Flexibel en geen 9 tot 5 mentaliteit.

Wij bieden

Waarom daar-om.nl? Voor een afwisselende baan in een informele werkomgeving. Je gaat je bij ons verder ontwikkelen op het gebied van communicatie, online marketing kennis en advies. Dit doe je door te doen, maar vooral ook door trainingen. Doordat je rechtstreeks communiceert met ondernemers leer je veel over hoe het er bij andere bedrijven aan toe gaat. Je zit dicht bij het vuur. Ook zul je van tijd tot tijd uitgedaagd worden mee te denken en te doen bij (interne) projecten. Afhankelijk van jouw interesse(s).

Verder ontspannen wij ons graag door tafelvoetbal te spelen, elke vrijdag is er een borrel en eens per jaar gaan we er met zijn allen op uit! We zijn een sterk groeiend en ambitieus online bedrijf waar succes en lol hoog in het vaandel staan. We bieden een passend salaris en voldoende ontwikkelingsmogelijkheden.

Bedrijfsprofiel

Daar-om.nl is een dynamisch bedrijf dat in 2013 is opgericht. Wij helpen nationale en internationale bedrijven met de volgende stap in online marketing. Onze producten en diensten zijn laagdrempelig en bieden veel potentie tot doorgroeien. Dankzij onze jarenlange ervaring in online marketing vind je bij ons veel kennis. Wij ontzorgen en ondersteunen onze klanten bij hun online marketing activiteiten middels onder meer strategie, analyse, advies, teksten en online advertising. Vanuit ons kantoor in Groningen is een team professionals dagelijks bezig met het behalen van meetbaar succes voor onze klanten.

Reageren

Enthousiast geworden? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie met uitgebreid CV. Je kunt je sollicitatie sturen naar info@daar-om.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Dennis Pettinga op het nummer 050 529 0555Let op: de sluitingsdatum is 31 januari 2019.

” Werken bij daar-om.nl is afwisselend. Je beheert een klantenpakket met allerlei soorten klanten en leert zo online marketing per situatie op de juiste manier in te zetten. Daarnaast werk je met een leuk, jong team wat zorgt voor een goede sfeer op de werkvloer en daarbuiten. “ Lisanne

Consultant

“ Werken bij daar-om.nl is werken met een gezellig team aan de leukste klanten om online succes te behalen!.” Lars

CRO Consultant

Wat klanten over ons zeggen

We werken voor klanten uit diverse branches, zoals automotive of bouwbranche. Lees hier wat klanten over ons zeggen.

Pin It on Pinterest