Online Marketing Vacatures

Daar-om.nl is een ambitieus bedrijf en daarbij horen natuurlijk ambitieuze mensen; mensen waar “online” door hun DNA stroomt, die ondernemend zijn en zelfstandig kunnen werken. Daarnaast vinden wij een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en investeren in jezelf essentieel.

Bij daar-om.nl werken we met passie voor online marketing. Naast hard werken staat plezier in je werk bij ons centraal. Solliciteer daarom nu naar jouw droombaan bij het leukste online marketing bureau van Groningen. De koffie staat klaar!

” Werken bij daar-om.nl is afwisselend. Je beheert een klantenpakket met allerlei soorten klanten en leert zo online marketing per situatie op de juiste manier in te zetten. Daarnaast werk je met een leuk, jong team wat zorgt voor een goede sfeer op de werkvloer en daarbuiten. “

Lisanne

Consultant

Werken bij daar-om.nl is werken met een gezellig team aan de leukste klanten om online succes te behalen!.”

Lars

CRO Expert

daar-om.nl

Ons team bestaat op dit moment uit ruim dertig enthousiaste online marketing professionals met een schat aan kennis en ervaring. Variërend met expertises op het gebied van advertising, websites en content. Benieuwd naar jouw toekomstige collega’s? Bekijk ons team en wie weet staat jouw foto er binnenkort ook tussen. 

Vacature SEA + social media advertising specialist

Als advertising specialist ontwikkel jij strategieën voor onze klanten en werk je deze uit. Je zet Google Ads, Bing Ads, Facebook, LinkedIn, Youtube en andere campagnes op en optimaliseert deze op basis van de doelstelling. Samen met de projectmanagers en andere specialisten in het team ben je verantwoordelijk voor de stijgende resultaten van je klanten.  Lees dan verder!

 

Vacature Relatie / Projectmanager Shared Marketeers team

Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor de samenwerking met onze klanten. Je maakt de online marketing strategie in samenwerking met de specialisten, houdt de uitvoering/voortgang van de strategie nauwkeurig in de gaten, communiceert wekelijks met de klanten en evalueert de resultaten. Daarnaast  Lees dan verder!

 

Vacature SEO Specialist

Optimaliseer jij websites voor de zoekmachine en ben je bekend met alle ‘SEO-trucjes’? Dan kan je beter niet verder lezen. Geloof jij erin dat je je website en content primair voor de gebruiker moet optimaliseren en ben je op zoek naar een uitdagende omgeving waarin jij jouw kennis verder kan doorontwikkelen? Lees dan verder!

Stage Online Marketing Consultant (gesloten)

Kennismaken met online marketing, leren hoe je Google Adwords campagnes moet opzetten en optimaliseren, de mogelijkheden van Facebook ontdekken of een SEO Analyse uitvoeren? Tijdens je online marketing stage bij daar-om.nl kan het! Lees meer…

Vacature Content Marketeer 

(voorkeurskandidaat is aanwezig)

daar-om.nl zoekt een content marketeer om onze klanten te helpen hun online doelstellingen te behalen. Word jij content van content in de breedste zin van het woord, raak je dolenthousiast van het bedenken van gave content plannen én wil jij jezelf verder ontwikkelen binnen online marketing? Dan zoeken we jou! Lees meer…

Vacature: Junior CRO specialist
(gesloten)

Als Junior CRO ben je samen met de relatiemanager verantwoordelijk voor onze CRO klanten en kom je te werken in ons Conversie ratio optimalisatie team waar we ons continue inzetten om het conversieratio van onze klanten te verhogen. Je voert usability onderzoeken, A/B testen en keiharde analyses uit om uiteindelijk te komen tot creatieve oplossingen. Lees meer…

Pin It on Pinterest