Youtube Adverteren

We helpen je om inzichtelijk te krijgen hoe je website presteert. Dit is de basis om een serie kleine en grote verbeteringen aan je website te realiseren. Zo veranderen we samen kijkers in kopers. We brengen de kansen in kaart en geven aan wat verder nodig is om deze te benutten.

Heeft u een bedrijfsvideo of commercial? Dan is video adverteren via YouTube iets voor u! Adverteren via YouTube is een unieke manier om uw doelgroep te bereiken. U kunt heel specifiek uw doelgroep bepalen en u betaalt alleen voor video advertenties die in het geheel afgespeeld zijn. Direct meer weten over video adverteren via YouTube? Stuur ons een mail of bel 050 529 0555.

Kies uw doelgroep

Aan de hand van uw doelstellingen en doelgroep bepalen we wanneer en aan wie uw video advertenties vertoond worden. Doelgroepen selecteren geschiedt aan de hand van demografie, interesses, geslacht en zelfs leeftijdcategorie. Zo bereikt u alleen de mensen waar uw producten of diensten bij aansluiten.

Betaal alleen voor videovertoningen

Wanneer uw advertentie gestart wordt, maar al na een paar seconden weggeklikt wordt, hoeft u niets te betalen. U betaalt dus alleen voor videovertoningen, wanneer u gehele video afgespeeld. Zo bent u ervan verzekert dat uw budget ingezet wordt voor mensen die werkelijk geïnteresseerd zijn!

Ook video adverteren via YouTube?

Bent u nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Wij helpen u graag. Bel 050 529 0555 of vul ons contactformulier in!

Neem contact op

Neem contact op
met ons.

Sylviuslaan 2 / 9728 NS / Groningen
Telefoon (050) 529 0555

info@daar-om.nl

Over Daar[om]

Daar[om] is een jong bedrijf gespecialiseerd in online marketing voor lokale, regionale en nationaal georiënteerde bedrijven. Met jarenlange ervaring in online sales en marketing ervaring binnen de media…