LinkedIn Advertising

We helpen je om inzichtelijk te krijgen hoe je website presteert. Dit is de basis om een serie kleine en grote verbeteringen aan je website te realiseren. Zo veranderen we samen kijkers in kopers. We brengen de kansen in kaart en geven aan wat verder nodig is om deze te benutten.

Training adverteren op LinkedIn

Linkedin is het grootste zakelijke sociale netwerk van Nederland. Het is het meest ideale advertentiekanaal voor business 2 business. Maar welke mogelijkheden heb je binnen linkedin om jouw publiek te benaderen? En hoe zet ik een succesvolle campagne op?

Tijdens deze training krijg je een introductie voor adverteren op Linkedin: Welke mogelijkheden heb je, wat heb je er voor nodig, wat kost het mij en wat kan ik verwachten? Naast een gedeelte theorie gaan we ook in de praktijk oefenen om een campagne op te zetten. De training is dus ook interactief.

Favicon Daarom Soort training: Klassikaal
Favicon Daarom Niveau: Basis
Favicon Daarom Datum: 30 november 2016 9:30 – 11:30
Favicon Daarom Locatie: Groningen
Favicon Daarom Startgarantie: Ja
Favicon Daarom Kosten: € 299

Incompany: Het is mogelijk om deze trainingen bij jou op locatie te geven. Bekijk hiervoor de incompany pagina

Wil je meer informatie over de inhoud van de training of heb je nog andere vragen? Neem dan contact met ons op: 050-5290555

Event @ Google
Neem contact op

Neem contact op
met ons.

Sylviuslaan 2 / 9728 NS / Groningen
Telefoon (050) 529 0555

info@daar-om.nl

Over Daar[om]

Quisque lacinia tortor in mauris egestas, nec adipiscing nisl auctor. Suspendisse potenti. Nam in consequat turpis. Pellentesque volutpat diam nulla, eu gravida massa volutpat in.