Facebook Advertising

We helpen je om inzichtelijk te krijgen hoe je website presteert. Dit is de basis om een serie kleine en grote verbeteringen aan je website te realiseren. Zo veranderen we samen kijkers in kopers. We brengen de kansen in kaart en geven aan wat verder nodig is om deze te benutten.

Facebook Advertising

Facebook is het grootste social medium platform in nederland op dit moment. Met bijna 10 miljoen gebruikers en 6,8 miljoen dagelijkse gebruikers is facebook #2 platform (na whatsapp) in Nederland. Facebook biedt naast een bedrijvenpagina ook de mogelijkheid om te adverteren. Sterker nog, je kunt op talloze wijzen adverteren op Facebook.

Deze training pikt daar de belangrijkste uit: Het opzetten van een Like campagne, het opzetten van een klikken naar je website campagne en het instellen van remarketing en het gebruik van de facebook pixel.

Deze training is vooral theoretisch

Favicon Daarom Soort training: Klassikaal
Favicon Daarom Niveau: Basis
Favicon Daarom Datum: 30 november 2016 13:00 – 15:00
Favicon Daarom Locatie: Groningen
Favicon Daarom Startgarantie: Ja
Favicon Daarom Kosten: € 299

Incompany: Het is mogelijk om deze trainingen bij jou op locatie te geven. Bekijk hiervoor de incompany pagina

Wil je meer informatie over de inhoud van de training of heb je nog andere vragen? Neem dan contact met ons op: 050-5290555

Event @ Google
Neem contact op

Neem contact op
met ons.

Sylviuslaan 2 / 9728 NS / Groningen
Telefoon (050) 529 0555

info@daar-om.nl

Over Daar[om]

Quisque lacinia tortor in mauris egestas, nec adipiscing nisl auctor. Suspendisse potenti. Nam in consequat turpis. Pellentesque volutpat diam nulla, eu gravida massa volutpat in.