Titel

We helpen je om inzichtelijk te krijgen hoe je website presteert. Dit is de basis om een serie kleine en grote verbeteringen aan je website te realiseren. Zo veranderen we samen kijkers in kopers. We brengen de kansen in kaart en geven aan wat verder nodig is om deze te benutten.

[av_one_half first]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

Basis training Google Adwords

Met Google Adwords heb je ontzettend veel mogelijkheden om te adverteren. Het belangrijkste is dat je de juiste keuzes maakt; hoe kies ik de juiste zoekwoorden en hoe behaal ik het maximale resultaat? Hoe kan ik zien hoeveel conversies mijn campagne hebben behaald en wat is het resultaat?

Tijdens deze interactieve training krijg je antwoord op deze vragen en is er volop ruimte om jou te begeleiden. Je leert hoe je een campagne opbouwt, waarom je meerdere advertentiegroepen kunt gebruiken, welke zoektermen je kiest en welke extensies je kunt gebruiken. Aan het einde van de training bezit je de basis om een goed gestructureerde campagne te bouwen.

Favicon Daarom Soort training: Klassikaal
Favicon Daarom Niveau: Basis
Favicon Daarom Datum: 6 december 2016 13:00 – 16:00
Favicon Daarom Locatie: Groningen
Favicon Daarom Startgarantie: Ja
Favicon Daarom Kosten: € 299

Incompany: Het is mogelijk om deze trainingen bij jou op locatie te geven. Bekijk hiervoor de incompany pagina

Wil je meer informatie over de inhoud van de training of heb je nog andere vragen? Neem dan contact met ons op: 050-5290555
[/av_textblock]

[/av_one_half][av_one_half]
[av_contact email=’info@daar-om.nl’ title=’Meld je aan voor de Google Adwords Basis training:’ button=’Aanmelden’ on_send=” sent=’Uw bericht is verstuurd!’ link=’manually,http://’ subject=” autorespond=” captcha=” color=”]
[av_contact_field label=’Naam’ type=’text’ check=’is_empty’ options=” width=”][/av_contact_field]
[av_contact_field label=’E-Mail’ type=’text’ check=’is_email’ options=” width=”][/av_contact_field]
[av_contact_field label=’Bericht’ type=’textarea’ check=’is_empty’ options=” width=”][/av_contact_field]
[/av_contact]
[/av_one_half]

Neem contact op

Neem contact op
met ons.

Sylviuslaan 2 / 9728 NS / Groningen
Telefoon (050) 529 0555

info@daar-om.nl

Over Daar[om]

Quisque lacinia tortor in mauris egestas, nec adipiscing nisl auctor. Suspendisse potenti. Nam in consequat turpis. Pellentesque volutpat diam nulla, eu gravida massa volutpat in.