Snel Online

Google AdWords is laagdrempelig en iedereen kan makkelijk een campagne starten. Het vergt echter specifieke kennis en het kost tijd om campagnes succesvol te onderhouden. Dat is ook de reden dat veel bedrijven ervoor kiezen om een specialist in te schakelen om meer rendement te behalen uit hun Google AdWords budget.

Het Snel Online pakket bevat:

Analyse huidige situatie

We willen jou en je bedrijf graag beter leren kennen. Als wij weten wat je doelstellingen en ambities als ondernemer zijn, dan kunnen we samen goed bepalen wat de doelen van de campagnes worden. Bovendien ben jij deskundige in je branche en kunnen wij met jouw kennis onze campagnes vormgeven.

Google AdWords inrichting

Adverteren via Google AdWords kun je op vele manieren benaderen. Afhankelijk van o.a. je belangrijkste producten/diensten, zoekgedrag en concurrentie gaan we samen bepalen hoe we je budget het beste kunnen inzetten. We richten de campagnes in en rapporteren resultaten.

 

Wil je meer informatie?

Ben je nieuwsgierig geraakt en wil je meer weten over de pakketten en diensten van daar[om]? Maak dan een berekening of neem contact op met een van onze consultants via info@daar-om.nl of 050-5290555. Je kunt ook altijd langs komen voor een verse kop koffie of thee!

Over Daar[om]

Daar[om] is een jong bedrijf gespecialiseerd in online marketing voor lokale, regionale en nationaal georiënteerde bedrijven. Met jarenlange ervaring in online sales en marketing ervaring binnen de media…