Shared Marketeers

Ben je op zoek naar meerdere specialisten in één team? Extern maar toch als onderdeel van jouw organisatie? Dan zijn wij de perfecte match!

Wij hebben als eerste taak om proactief en betrokken mee te denken met jouw strategische vraagstukken zoals;
– Hoe gaan wij samen jouw bedrijfsdoelstellingen halen?
– Hoe kunnen wij jouw business online laten groeien?
– Ken ik de wensen van mijn doelgroep(en)?

Daarnaast kunnen wij ook de uitvoerende werkzaamheden uit handen nemen. Hoe wij de afgesproken uren precies gaan invullen, wordt bepaald aan de hand van de online marketing strategie. Door deze online marketing strategie regelmatig te evalueren en bij te sturen, benutten wij de kansen die zich aandienen in een altijd bewegende markt.

Voordelen Shared Marketeers

 Een project met een team met drie specialisaties

Kan fungeren als extern marketing team

 Werken één dag(deel) per maand bij je op locatie

 Google Premium partner, toegang tot veel branche informatie

 Specialisten met veel kennis van de markt, trends en diverse branches

Zijn wij een match?

Wij komen graag bij jou langs om de mogelijkheden voor een samenwerking te bespreken. Neem jij contact op om een afspraak te maken?

Diensten Shared Marketeers

Aan de hand van de online marketing strategie kunnen de volgende diensten worden uitgevoerd. Welk middel wij precies voor jullie gaan inzetten, hangt af van de de doelstelling en wordt bepaald aan de hand van het See, Think, Do, Care concept. De volgende diensten horen bij de drie specialisaties;

Advertising

 Advertising strategie

Google Ads

 Social media ads (advertenties op Facebook, Instagram, Pinterest en LinkedIn)

 Bing

 Marktplaats

 Vergelijkers

 Affiliate marketing

Content

 Content strategie

 Social media posts op Facebook, Instagram, Twitter, Youtube, Pinterest en LinkedIn

 Blogs/artikelen/klantencases

 Nieuwsbrieven

 Video/foto content

 Infographics

 Content voor op de website

Website optimalisatie

 Hotjar

 A/B testing

 Usability scan

 SEO scan

 Google Tag Manager inrichting

 Zoekwoorden analyse en menustructuur advies

 On page optimalisatie

 Migratietrajecten

Werkwijze Shared Marketeers

Om je een beeld te geven van de werkwijze van Shared Marketeers, hebben wij een globaal overzicht gemaakt van de stappen.
Na elke drie maanden, herhaalt stap twee tot vier zich.

Intake / kennismaking

Tijdens de eerste meeting gaan wij uitgebreid met elkaar kennismaken. Het doel hiervan is om jouw bedrijf te leren kennen, zodat wij o.a. weten hoe je organisatie/bedrijf eruit ziet, wat je verwachtingen zijn, wat je huidige situatie is en welke (online)doelstellingen je hebt.

Online marketing strategie

Aan de hand van de kennismaking gaan wij een online marketing strategie en roadmap maken, zodat wij weten welke richting wij de komende maanden opgaan. Ook wordt hierin de verdeling gemaakt qua specialisaties die je nodig hebt om de (online)doelstellingen te behalen.

Uitvoering 

Zodra de online marketing strategie klaar is, gaan de specialisten voor je aan het werk. Ze maken eerst een strategie voor hun eigen specialisme en vervolgens begint het uitvoeren van de diensten/werkzaamheden.

Evaluatie

Na (elke) drie maanden evalueren wij de afgelopen maanden en maken wij een nieuwe roadmap. Het doel hiervan is om te analyseren of wij (nog steeds) de juiste richting opgaan en om snel te kunnen schakelen op actuele gebeurtenissen binnen jouw bedrijf.

Geïnteresseerd in Shared Marketeers

Neem dan contact op met het Shared Marketeers team via info@daar-om.nl of 050-5290555. Wij komen graag met jou in contact om te kijken of Shared Marketeers bij jouw bedrijf past.

Wat klanten zeggen over ons

Good and professional advice! Thanks.
Alexander van Ballegoijen
Alexander van Ballegoijen
18:11 15 May 17
Wij werken al jaren vol tevredenheid samen met Daar-om. Het meedenken, de persoonlijke aanpak en flexibiliteit spreekt mij zeer aan. Uiteindelijk wil je er zeker van zijn dat elke click goed terecht komt!
Adri Copier
Adri Copier
09:27 24 May 17
Een warme, professionele ontvangst. Geven je het gevoel je echt te willen helpen bij bedrijfsmatige zaken. Goed bereikbaar, vriendelijk en attent personeel en lekkere koffie.....
Dick Koster
Dick Koster
11:23 26 Apr 17
Goede ervaring, Daar Online Media beheert diverse campagnes voor Nedgame.nl. Hierdoor zijn de sales toegenomen tegen lagere kosten. Ook denken ze altijd mee om nieuwe kansen te benutten.Naast de online campagnes verzorgen ze ook de website optimalisatie, zodat we daar geen kansen laten liggen.
Niels Thomassen
Niels Thomassen
06:56 04 Apr 17
Daar Online Media is zeer betrokken bij haar klanten en gaat erg zorgvuldig en gestructureerd te werk. Door het hoge kennisniveau worden advies en daarmee de online marketing keuzes goed onderbouwd: voor de Betech Group een professionele leverancier en een prettige samenwerking.
Arjan Schuinder
Arjan Schuinder
07:33 27 Mar 17
The setup of our campaigns were done within a few days. The team is helpful and proactive in adjusting campaigns and giving advice on the optimization. Great experience!
Ole Schnieders
Ole Schnieders
14:30 29 Jun 17
Sinds ik als klant aangesloten ben bij Daar Online Media krijg ik steeds meer cliënten in mijn praktijk.Ik ben goed zichtbaar en goed te vinden op internet.Vaak hoor ik van mijn cliënten dat ik telkens bovenaan stond als ze op zoek waren naar een hypnotherapeut of NLP Coach.Daar ben ik als beginnende ondernemer natuurlijk erg blij mee.Ook merk ik dat mijn bereik groter is geworden. Ik krijg steeds meer cliënten van buiten mijn stad.Daarnaast is de communicatie met Daar altijd goed en duidelijk. Ze leggen goed uit wat ze doen en informeren mij naar eventuele mogelijkheden.Maandelijks ontvang ik een rapportage per mail en mijn afgesproken budget wordt nooit overschreden. Zo weet ik precies waar ik aan toe ben. Kortom... een zeer tevreden ondernemer! Hartelijke groet,Sandra BakkerHypnotherapeut/NLP CoachHypnose Praktijk Sandra
Sandra Bakker
Sandra Bakker
14:08 05 Jul 17
Al enige tijd werken wij prettig samen met onze partner Daar[om], hoofdzakelijk op het gebied van Adwords campagnebeheer. Ook geeft Daar[om] als kennispartner regelmatig inhoudelijke invulling aan onze klanten-events en trainingen. Het doel van de samenwerking is gezamenlijk succesvol invulling geven aan de online marketing van lokale ondernemers. Door de gedegen expertise van Daar[om] kunnen wij onze dienstverlening naar een hoger niveau tillen.
Wilfred van den Brand
Wilfred van den Brand
09:27 03 Jul 17
Sinds kort laten we onze Google- Adwords campagne verzorgen door Daar Online Media en dat heeft in een behoorlijke toename van de verkoop geresulteerd: een toename van 70% !! Ook werd onze website en -shop doorgelicht en met de adviezen die we kregen ,konden we op eenvoudige wijze onze site aanpassen en werden we nóg weer beter vindbaar . Kortom: mannen en vrouwen van Daar Online Media, Baloe BigSize Fashion is blij met jullie!!!
Julia Bouwhuis
Julia Bouwhuis
12:55 08 Jul 17
Eldon is an international, leading manufacturer in the electrical enclosure industry, focused on supplying high quality enclosures and accessories combined with a range of related services, to customers in the industrial and building sectors. A customer call is expensive, impersonal and cold, therefore we have appointed DaarOm to increase the quality of our website traffic, and invite customers to Eldon in a faster and more user-friendly way. We recommend DaarOm for successfully developing Eldon’s digital marketing strategy, improving our website performance with 30%, attracting the right quality of visitors and prospective customers through well targeted Search Engine Optimization, AdWords & Remarketing campaigns. The monthly reporting analysis, according to the annual strategic roadmap, helped us to better understand our website visitors’ behavior and create a better user experience. DaarOm’s experience and professionalism have brought us measurable results during the past 4 years of our collaboration and we value their consultancy and support. Alexander van der Weide, Chief Revenue Officer
Alexander van der Weide
Alexander van der Weide
18:16 18 Jul 17
Wij zijn al geruime tijd bekend met Daar-om, we hebben ze leren kennen via de Webwinkel-vakdagen en zijn daarna eens informatief op de koffie gegaan. Tijdens deze tweede prettige kennismaking gaven ze ons veel adviezen en huiswerkopdrachten mee om aanpassingen aan onze site te doen alvorens zij echt iets voor ons konden betekenen in campagnes etc.Nadat wij zelf de adviezen hadden doorgevoerd op onze site en we zagen dat we klaar waren voor een volgende stap zijn we opnieuw met elkaar in contact gekomen. Hierop besloten om een Google AdWords campagne te gaan starten en de site nog verder te optimaliseren. Tijdens dit traject liepen we wel tegen wat hobbeltjes aan met elkaar, maar werd prima opgepakt door het team van Daar-om. Nu inmiddels ook een Google Shopping campagne gestart en we hopen dat de omzet hierdoor nog meer zal gaan toenemen.Positieve ervaringen opgedaan in het advies en contact met elkaar. Verbeterpunten zijn er zeker ook te benoemen, het grootste probleem bij ons zit in het (persoonlijke) contact. Dit wisselt nog al eens, op het moment dat we ons budget gaan ophogen kom je in een andere klasse uit en krijg je ook een ander contactpersoon. Ook al snap ik het principe, wij ervaren het niet als prettig om steeds een ander contactpersoon te hebben. Volgens mij kun je beter inzetten op 1 vast aanspreekpunt binnen Daar-om voor de klant, en dat er in het team dan verschillende mensen mee bezig en de samenstelling hiervan nog wel eens wisselt, daar hoeft de klant dan niets van te merken. Een ander aandachtspunt is dat Daar-om wel moet waken voor het niet standaard worden als leverancier. Juist het op maat leveren van je diensten word erg gewaardeerd, blijf daar mee doorgaan!Team 4KidsatHome
Rudi Brouwer
Rudi Brouwer
10:31 04 Sep 17
Wij werken met Martini Reclamemakers nu ruim een jaar met Daar-Om en daar zijn we erg content mee. Korte lijnen, duidelijke afspraken en doorpakken. Daar worden wij blij van...
Henk van der Laan
Henk van der Laan
06:22 07 Oct 17
In korte tijd een aantal praktische adviezen om op door te borduren
Petra Donker
Petra Donker
15:59 27 Nov 17
Leuke mensen bij Daar Om. Kennis van zaken, erg vriendelijk en "lekker normaal". Geen snelle marketingjongens die van alles beloven en waar niks van terecht komt. Ze zijn eerlijk en realistisch maar leveren toch resultaat. Onder andere een Adwords training gehad. Zeer goede training volledig gericht op mijn organisatie en doelstellingen. Een aanrader om mee (samen) te werken.
Patrick Ploeger
Patrick Ploeger
12:24 03 Mar 18
Fantastisch team aan professionals! Ons bedrijf heeft Daar [om] leren kennen als een betrouwbaar en actief bedrijf. Met name het actieve en professionele aspect maakt ons de keuze een samenwerking op te zetten.
Martine Wildervank
Martine Wildervank
12:59 16 Mar 18

Nieuwsgierig?

Schweitzerlaan 12 / 9728 NP / Groningen
Telefoon (050) 529 0555

info@daar-om.nl