Google Analytics

We helpen je om inzichtelijk te krijgen hoe je website presteert. Dit is de basis om een serie kleine en grote verbeteringen aan je website te realiseren. Zo veranderen we samen kijkers in kopers. We brengen de kansen in kaart en geven aan wat verder nodig is om deze te benutten.

Het behalen van het beste resultaat, begint met inzicht. Google Analytics is het meest gebruikte programma om website statistieken bij te houden. Zo kun je zien hoeveel bezoekers je dagelijks krijgt, hoelang een bezoeker op een pagina blijft, op welke pagina de bezoeker de website weg klikt, welke bezoekers je het meeste opleveren en hoeveel mensen de door jou gewenste actie ondernemen. Met onze kennis en ervaring helpen we je bij de implementatie en inrichting van Google Analytics en kunnen we maandelijks jouw gegevens analyseren en advies geven om jouw website of webshop resultaten verder te verbeteren.

Lees verder of bel direct 050 529 0555 voor meer informatie.

Google Analytics Implementatie

Onze Google Analytics implementatie bestaat uit verschillende onderdelen; technische implementatie, functionele implementatie en aanvullende mogelijkheden met betrekking tot Google Analytics.

Technische implementatie

Om ervan verzekerd te zijn dat de meest actuele code correct op de website geïmplementeerd staat, zullen we de huidige code en positie in de broncode controleren. Waar nodig ontvangt u van ons een nieuwe code, aangevuld met onder meer display- en remarketing mogelijkheden, inclusief een toelichting op welke manier deze geplaatst dient te worden.

Functionele implementatie

Om duidelijke en volledige informatie te halen uit Google Analytics dient dit ingesteld te worden. Bij deze implementatie stellen we onder andere het volgende in:

      • IP filters
      • Site Search
      • Doelen en events
      • Koppeling met jouw Google Adwords account
      • Extra geavanceerde segmenten
      • Dashboard op maat

Aanvullende instellingen en mogelijkheden

Om meer uit Google Analytics te halen zullen we je nader kennis laten maken met Google Analytics, maar leggen we ook uit op welke manier je ‘campaign tagging’ kan gebruiken. Tevens stellen we voor jouw onder meer zoektermuitsluitingen in om jouw bezoekers data nog verder te verbeteren.

Dankzij deze instellingen worden jouw gegevens betrouwbaarder en ben je in staat om meer informatie uit Google Analytics te halen over jouw bezoekers en website. Hierdoor kun je beter inspelen op de vraag van bezoekers, wat weer zal leiden tot het efficiënter inzetten van budgetten en het verhogen resultaten via jouw website.

Benieuwd naar onze werkwijze? Wij helpen je graag. Bel 050 529 0555 of vul ons contactformulier in!

Neem contact op

Neem contact op
met ons.

Sylviuslaan 2 / 9728 NS / Groningen
Telefoon (050) 529 0555

info@daar-om.nl

Over Daar[om]

Daar[om] is een jong bedrijf gespecialiseerd in online marketing voor lokale, regionale en nationaal georiënteerde bedrijven. Met jarenlange ervaring in online sales en marketing ervaring binnen de media…