Google Adwords

Wil je niet over het hoofd gezien worden door potentiële klanten? Dan is Google AdWords iets voor jouw bedrijf! Met Google AdWords kan je jouw doelgroep zeer gericht bereiken. Omdat men actief op zoek is naar jouw producten of diensten, is de kans dat de klant ook daadwerkelijk een aankoop of aanvraag bij jouw bedrijf gaat doen erg groot.

Grote kans op succes

Samen bepalen we welke zoektermen we gaan inzetten voor de campagnes, we stellen advertenties op en we kiezen de juiste pagina’s op je website om de klant naar toe te sturen. Vervolgens zullen we op basis van jouw doelstelling de campagnes analyseren, optimaliseren en uiteraard de resultaten rapporteren. 

Voor welke doelstelling?

Naamsbekendheid10%
Beinvloeden40%
Leads en verkopen100%
Loyaliteit40%

Praat direct verder

Ben je nieuwsgierig geraakt en wil je meer weten over wat daar[om] voor je kan betekenen? Neem dan contact op met een van onze consultants via info@daar-om.nl of 050-5290555. Je kunt ook altijd langs komen voor een verse kop koffie of thee!

Voor welke branche?

  • E-Commerce
  • Services
  • Retail
  • Automotive
  • En alle andere branches

Waarom daar[om]?

 Laagdrempelig

Flexibel

 Resultaatgericht

 Duidelijke taal

 Transparant

Wat klanten zeggen over ons

Good and professional advice! Thanks.
Alexander van Ballegoijen
Alexander van Ballegoijen
18:11 15 May 17
Wij werken al jaren vol tevredenheid samen met Daar-om. Het meedenken, de persoonlijke aanpak en flexibiliteit spreekt mij zeer aan. Uiteindelijk wil je er zeker van zijn dat elke click goed terecht komt!
Adri Copier
Adri Copier
09:27 24 May 17
Een warme, professionele ontvangst. Geven je het gevoel je echt te willen helpen bij bedrijfsmatige zaken. Goed bereikbaar, vriendelijk en attent personeel en lekkere koffie.....
Dick Koster
Dick Koster
11:23 26 Apr 17
Goede ervaring, Daar Online Media beheert diverse campagnes voor Nedgame.nl. Hierdoor zijn de sales toegenomen tegen lagere kosten. Ook denken ze altijd mee om nieuwe kansen te benutten. Naast de online campagnes verzorgen ze ook de website optimalisatie, zodat we daar geen kansen laten liggen.
Niels Thomassen
Niels Thomassen
06:56 04 Apr 17
Daar Online Media is zeer betrokken bij haar klanten en gaat erg zorgvuldig en gestructureerd te werk. Door het hoge kennisniveau worden advies en daarmee de online marketing keuzes goed onderbouwd: voor de Betech Group een professionele leverancier en een prettige samenwerking.
Arjan Schuinder
Arjan Schuinder
07:33 27 Mar 17

Nieuwsgierig?

Sylviuslaan 2 / 9728 NS / Groningen
Telefoon (050) 529 0555

info@daar-om.nl