Google Adwords Coupon

We helpen je om inzichtelijk te krijgen hoe je website presteert. Dit is de basis om een serie kleine en grote verbeteringen aan je website te realiseren. Zo veranderen we samen kijkers in kopers. We brengen de kansen in kaart en geven aan wat verder nodig is om deze te benutten.

Wanneer u een nieuwe klant bent van Google of al enige tijd geen gebruik meer maakt van Google Adwords, kunt u profiteren tot maar liefst € 150,- extra advertentietegoed voor Google Adwords. Bel 050 529 0555 voor meer informatie over de voorwaarden.

Daar[om] creëert, beheert en optimaliseert graag uw campagne(s) om zodoende het meeste resultaat uit uw Google Adwords budget te behalen. Dankzij het doormeten van uw resultaten via onder meer Google Analytics en Call Tracking weet u wat de inspanning u opleveren. Start dus ook snel met het adverteren via Google Adwords!

Neem contact op met ons voor meer informatie en advies op maat.

Neem contact op

Neem contact op
met ons.

Sylviuslaan 2 / 9728 NS / Groningen
Telefoon (050) 529 0555

info@daar-om.nl

Over Daar[om]

Daar[om] is een jong bedrijf gespecialiseerd in online marketing voor lokale, regionale en nationaal georiënteerde bedrijven. Met jarenlange ervaring in online sales en marketing ervaring binnen de media…