Gefundeerd Online

Met het Gefundeerd Online pakket maken we een resultaatgerichte Google AdWords campagne en doen we een aantal fundamentele inrichtingen, waardoor zichtbaarheid en kans op succes verbeterd wordt.

Het Gefundeerd Online pakket bevat:

Analyse huidige situatie

We willen jou en je bedrijf graag beter leren kennen. Als wij weten wat je doelstellingen en ambities als ondernemer zijn, dan kunnen we samen goed bepalen wat de doelen van de campagnes worden. Bovendien ben jij deskundige in je branche en kunnen wij met jouw kennis onze campagnes vormgeven

Google AdWords strategie bepalen

Adverteren via Google AdWords kun je op vele manieren benaderen. Afhankelijk van o.a. je belangrijkste producten/diensten, zoekgedrag en concurrentie gaan we samen bepalen hoe we je budget het beste kunnen inzetten.

Google Analytics implementatie en inrichting

Meetbaarheid is de basis voor online succes. Google Analytics verzamelt de data omtrent je website. Door Google Analytics goed in te richten ontvang je betrouwbare gegevens over je website. Dit is uitermate belangrijk! We bepalen doelen op je website en meten die door. We kunnen daar zelfs meteen een bepaalde omzet aan koppelen, zodat we zien welke bezoekers je wél of géén omzet opleveren.

Website analyse op meer dan 25 punten

Een goede website is bepalend voor je online succes. Deze moet technisch in orde zijn, maar ook zeker gebruiksvriendelijk zijn. Wij checken dit en geven uitgebreid en actiegericht advies zodat je je website kunt verbeteren.

Google Mijn Bedrijf controle en aanpassing

Een correcte invulling van Google Mijn Bedrijf zorgt er letterlijk voor dat je als bedrijf op de kaart komt te staan. Als iemand zoekt naar jouw type dienst of product, dan staat jouw bedrijf als stip op de kaart. Daarnaast kan je bedrijfsinformatie met foto’s, reviews en openingstijden bij de zoekresultaten worden vertoond. Kortom, dit gaat je echt online zichtbaar maken!

 

Wil je meer informatie?

Ben je nieuwsgierig geraakt en wil je meer weten over de pakketten en diensten van daar[om]? Maak dan een berekening of neem contact op met een van onze consultants via info@daar-om.nl of 050-5290555. Je kunt ook altijd langs komen voor een verse kop koffie of thee!

Over Daar[om]

Daar[om] is een jong bedrijf gespecialiseerd in online marketing voor lokale, regionale en nationaal georiënteerde bedrijven. Met jarenlange ervaring in online sales en marketing ervaring binnen de media…