Display Advertising

Via het Google Display Netwerk bereik je ruim 90% van de internetgebruikers. In het Display Netwerk kan je diverse targetingcriteria gebruiken om jouw advertenties weer te geven. Dit kan in een bepaalde context (zoals woning kopen), aan bepaalde doelgroepen (zoals jonge moeders ) mensen met bepaalde interesses en meer!

Verhoog je online zichtbaarheid

Met Display Adverteren zorgen we voor een groot, maar toch relevant bereik. Verwacht niet direct meer verkopen of leads, maar wel een gestage groei in je naamsbekendheid. Wij bepalen aan welke doelgroep en waar je advertenties vertoond worden. Indien gewenst maken we vooraf een professionele banner voor je, voor optimaal succes.

Voor welke doelstelling?

Naamsbekendheid100%
Beinvloeden40%
Leads en verkopen10%
Loyaliteit40%

Praat direct verder

Ben je nieuwsgierig geraakt en wil je meer weten over wat daar[om] voor je kan betekenen? Neem dan contact op met een van onze consultants via info@daar-om.nl of 050-5290555. Je kunt ook altijd langs komen voor een verse kop koffie of thee!

Voor welke branche?

  • Retail
  • Huis en Tuin
  • Reizen
  • Recratie & Vrije Tijd
  • En alle andere branches

Waarom daar[om]?

 Laagdrempelig

Flexibel

 Resultaatgericht

 Duidelijke taal

 Transparant

Wat klanten zeggen over ons

Good and professional advice! Thanks.
Alexander van Ballegoijen
Alexander van Ballegoijen
18:11 15 May 17
Wij werken al jaren vol tevredenheid samen met Daar-om. Het meedenken, de persoonlijke aanpak en flexibiliteit spreekt mij zeer aan. Uiteindelijk wil je er zeker van zijn dat elke click goed terecht komt!
Adri Copier
Adri Copier
09:27 24 May 17
Een warme, professionele ontvangst. Geven je het gevoel je echt te willen helpen bij bedrijfsmatige zaken. Goed bereikbaar, vriendelijk en attent personeel en lekkere koffie.....
Dick Koster
Dick Koster
11:23 26 Apr 17
Goede ervaring, Daar Online Media beheert diverse campagnes voor Nedgame.nl. Hierdoor zijn de sales toegenomen tegen lagere kosten. Ook denken ze altijd mee om nieuwe kansen te benutten. Naast de online campagnes verzorgen ze ook de website optimalisatie, zodat we daar geen kansen laten liggen.
Niels Thomassen
Niels Thomassen
06:56 04 Apr 17
Daar Online Media is zeer betrokken bij haar klanten en gaat erg zorgvuldig en gestructureerd te werk. Door het hoge kennisniveau worden advies en daarmee de online marketing keuzes goed onderbouwd: voor de Betech Group een professionele leverancier en een prettige samenwerking.
Arjan Schuinder
Arjan Schuinder
07:33 27 Mar 17

Nieuwsgierig?

Sylviuslaan 2 / 9728 NS / Groningen
Telefoon (050) 529 0555

info@daar-om.nl