Calltracking

We helpen je om inzichtelijk te krijgen hoe je website presteert. Dit is de basis om een serie kleine en grote verbeteringen aan je website te realiseren. Zo veranderen we samen kijkers in kopers. We brengen de kansen in kaart en geven aan wat verder nodig is om deze te benutten.

Wel eens afgevraagd hoeveel bezoekers u bellen wanneer ze op uw website zijn geweest.,Via Calltracking is het mogelijk om inzicht te krijgen hierin. U kunt kiezen om al uw telefoonverkeer via de website door te meten, maar u kunt ook kiezen om alleen een specifiek medium, zoals Google Adwords, te meten. Direct meer weten over calltracking via daar[om]? Bel dan 050 – 529 0555.

Waarom calltracking?

  • Inzicht in aantal telefoontjes via onder andere Google Adwords
  • Beter inzicht in het rendement van de ingezette (online) media
  • Betere keuze maken om het marketingbudget effectiever in te zetten

Werking calltracking

Door een apart telefoonnummer te tonen wanneer een bezoeker via een specifieke campagne op de website komt, is het mogelijk om het aantal oproepen naar dit nummer door te meten. Het telefoonnummer wordt bij de aanvraag willekeurig geselecteerd, maar kan wel een gewenst netnummer bevatten. Ook is het mogelijk om 085-nummers in te zetten voor calltracking.

Door middel van het toevoegen van een script op de website wordt het telefoonnummer vervangen voor het calltracking telefoonnummer. Het script zoekt automatisch alle telefoonnummers die op de website staan (mits niet in een afbeelding verwerkt). Dit gebeurt uitsluitend wanneer de bron overeenkomt met hetgeen afgesproken (bijvoorbeeld Google Adwords).

Bezoekers merken niets van het feit dat er een alternatief telefoonnummer ingeladen wordt. Wanneer een bezoeker het calltracking telefoonnummer belt, wordt deze doorgeschakeld naar het juiste telefoonnummer.

Starten met calltracking? Bel 050 529 0555 of vul ons contactformulier in!

Neem contact op

Neem contact op
met ons.

Sylviuslaan 2 / 9728 NS / Groningen
Telefoon (050) 529 0555

info@daar-om.nl

Over Daar[om]

Daar[om] is een jong bedrijf gespecialiseerd in online marketing voor lokale, regionale en nationaal georiënteerde bedrijven. Met jarenlange ervaring in online sales en marketing ervaring binnen de media…