Online Adverteren

Wil jij starten met online marketing? Wij bieden vele mogelijkheden aan. Online adverteren is bij ons dan ook mogelijk voor ieder bedrijf!

Online advertentiekanalen

Online adverteren kan op vele manieren. De inzet van de verschillende kanalen hangt af van jouw doelstelling. Zo helpt Display Advertising om te werken aan jouw naamsbekendheid, maar kan ook resultaatgericht ingezet worden. Google Adwords is een ideaal medium om snel resultaat te behalen. Facebook Adverteren en LinkedIn Adverteren hebben ook een groot aantal mogelijkheden om jouw doelgroep te bereiken. Tevens is het mogelijk om jouw websitebezoekers via remarketing opnieuw te bereiken met een passende boodschap. Wij adviseren je, aan de hand van je situatie en doelstellingen welke middelen het beste ingezet kunnen worden. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Resultaatgericht

Dankzij onze kennis en ervaring met online marketing, slagen wij erin om jouw budget op een effectieve manier in te zetten. Het doormeten van verstuurde e-mails, contactformulieren en offerte- aanvragen is allemaal mogelijk. Dit alles kan worden ingezet in de door jou gewenste regio of regio’s, om zo altijd verzekerd te zijn van het juiste bereik en optimaal resultaat.

Neem contact op
met ons.

Schweitzerlaan 12 / 9728 NP / Groningen
Telefoon (050) 529 0555

info@daar-om.nl

Over Daar[om]

Daar[om] is een jong bedrijf gespecialiseerd in online marketing voor lokale, regionale en nationaal georiënteerde bedrijven. Met jarenlange ervaring in online sales en marketing ervaring binnen de media…