Jouw doelstelling

Een nieuwe klant doet niet zomaar een aankoop. Er gaat doorgaans een uitgebreid proces aan vooraf. Een potentiële klant begint met dromen, zal gaan onderzoeken, vergelijken en overwegen voordat hij of zij overgaat op kopen van jouw product of dienst. Daarnaast eindigt de klantreis eindigt niet bij de aankoop. Wanneer een klant tevreden is over jouw product of dienst kan hij veranderen in een loyale klant.

Inzicht in de fasen die consumenten tijdens hun beslissingsproces doorlopen zorgen ervoor dat we effectief doelgroepen, boodschappen en doelstellingen kunnen toekennen per online kanaal. Zo wordt jouw klant op elk moment van het aankoopproces centraal gesteld. Vele websites en advertenties schreeuwen ‘Kopen’, ‘Bestel nu’ of vergelijkbare termen, terwijl de mensen die de advertentie zien nog niet de intentie hebben om te kopen. Door de juiste boodschap, aan de juiste persoon op het juiste moment te tonen zal je budget efficiënter en effectiever ingezet worden.

Naamsbekendheid

Jouw potentiële doelgroep moeten weten dat je er bent en wat je verkoopt. Wij helpen je graag om jouw naamsbekendheid te vergroten!

Beinvloeden

Een klant doet niet zomaar een aankoop. Hij oriënteert, vergelijkt en overweegt. Wanneer jouw potentiële klant in dit proces zit wil je zichtbaar zijn, zodat deze jouw product gaat overwegen.

Verkopen

Mensen die actief op zoek zijn naar jouw producten en op het punt staan om deze te kopen; een meer ideale bezoeker is er bijna niet. Zorg ervoor dat deze bezoeker een aankoop bij jouw bedrijf doet!

Loyaliteit

Na een lange periode van onbewust zijn, dromen, onderzoeken en overwegen heeft jouw bezoeker de bestelling gedaan. Maar hoe zorg je ervoor dat je jouw klanten blijft helpen, zodat ze positief over je praten en terugkomen?

Je eigen online strategie maken?

Een online strategie uitwerken klinkt ingewikkeld, maar is eenvoudiger dan je denkt! Wij helpen je graag met een kosteloos voorbeeld.

Naar contact

Neem contact op
met ons.

Schweitzerlaan 12 / 9728 NP / Groningen
Telefoon (050) 529 0555

info@daar-om.nl

Over Daar[om]

Daar[om] is een jong bedrijf gespecialiseerd in online marketing voor lokale, regionale en nationaal georiënteerde bedrijven. Met jarenlange ervaring in online sales en marketing ervaring binnen de media…