Verkopen

Natuurlijk wil je graag meer bestellingen en omzet genereren. Mensen die actief op zoek zijn naar jouw producten en op het punt staan om deze te kopen; een meer ideale bezoeker is er bijna niet. Om te zorgen dat deze potentiële klanten een aankoop bij jouw bedrijf doen is het belangrijk om goed vindbaar te zijn!

Bereik jouw potentiële klant wanneer deze een aankoop wil doen

Wanneer een potentiële klant heeft besloten om een aankoop te doen zijn er verschillende manieren om deze te bereiken. Een zeer groot deel gebruikt de zoekmachine Google om het juiste product en aanbieder te vinden. Binnen Google zijn er verschillende mogelijkheden om naar voren te komen.

  • SEO / Content
  • Google Adwords
  • Google Shopping
  • Google Remarketing for Search

Naast een zeer goede zichtbaarheid in de belangrijkste zoekmachine kan remarketing via bijvoorbeeld Facebook je klant helpen om over de streep getild te worden en het product toch bij jou aan te schaffen.

Optimaliseer het aankoopproces

Wanneer een klant op jouw website of webshop terecht is gekomen wil je niet dat deze vertrekt zonder een aankoop te doen. Om dit te voorkomen is het van belang om ervoor te zorgen dat jouw potentiële klant snel en gemakkelijk informatie kan vinden over jouw producten. Je wilt het de klant zo makkelijk mogelijk maken om over te gaan tot actie.

Wil je weten hoe wij jou kunnen helpen om meer verkopen te realiseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Kopje koffie doen?

Ben je nieuwsgierig geraakt en wil je meer weten over wat daar-om.nl voor je kan betekenen? Neem dan contact op met een van onze consultants via info@daar-om.nl of 050 205 7632. Je kunt ook altijd langs komen voor een verse kop koffie of thee!

Wat klanten over ons zeggen

We werken voor klanten uit diverse branches, zoals automotive of bouwbranche. Lees hier wat klanten over ons zeggen.

Ben jij ook om? Neem contact op!

Wil je meer informatie ontvangen? Of vrijblijvend een offerte aanvragen? Dat kan! Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Je kunt ons natuurlijk ook direct bellen op (050) 529 0555

Pin It on Pinterest