Services

In welke branche je ook werkzaam bent, daar-om.nl helpt jou om online succesvol te worden. Ook in de branche hebben we meer dan genoeg ervaring. Aan de hand van jouw situatie, wensen en doelstellingen bepalen we de strategie en de juiste kanalen om jouw doelgroep te bereiken.

Bereik klanten die op zoek zijn naar jou!

Heb jij een servicebedrijf? Dan is het belangrijk om online goed vindbaar te zijn. Tegenwoordig zoekt vrijwel iedereen informatie online op. Zijn ze bijvoorbeeld op zoek naar een loodgieter, slotenmaker of een schilder, dan starten de meeste mensen hun zoektocht via Google. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een zoekopdracht in Google: loodgieter in Groningen. Wij kunnen ervoor zorgen dat men tijdens deze zoektocht bij jouw bedrijf uitkomt.

Kopje koffie doen?

Ben je nieuwsgierig geraakt en wil je meer weten over wat daar-om.nl voor je kan betekenen? Neem dan contact op met een van onze consultants via info@daar-om.nl of 050 205 7632. Je kunt ook altijd langs komen voor een verse kop koffie of thee!

Welke kanalen?

Wij hebben vele mogelijkheden om jouw bedrijf te laten groeien. Denk aan een nieuwe website, Google AdWords, Facebook adverteren en content. Wil je meer weten of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij spreken graag vrijblijvend de mogelijkheden met je door.

Wat klanten over ons zeggen

We werken voor klanten uit diverse branches, zoals automotive of bouwbranche. Lees hier wat klanten over ons zeggen.

Ben jij ook om? Neem contact op!

Wil je meer informatie ontvangen? Of vrijblijvend een offerte aanvragen? Dat kan! Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Je kunt ons natuurlijk ook direct bellen op (050) 529 0555

Pin It on Pinterest