Reizen

Ook in de reisbranche hebben we de nodige ervaring om jou te helpen. Aan de hand van jouw situatie, wensen en doelstellingen bepalen we de strategie en de juiste kanalen om jouw doelgroep te bereiken. In welke branche je ook werkzaam bent, daar-om.nl helpt jou om online succesvol te worden.

Verhoog het aantal boekingen

Organiseert jouw bedrijf reizen, uitjes of overnachtingen? Dan is het van groot belang om online goed vindbaar te zijn. Voorheen werden reizen veelal in een reisbureau geboekt. Tegenwoordig komt dit veel minder voor. Mensen plannen en boeken hun reis in de meeste gevallen online. Wil je meer weten of heb je vragen over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven graag vrijblijvend inzicht in de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Kopje koffie doen?

Ben je nieuwsgierig geraakt en wil je meer weten over wat daar-om.nl voor je kan betekenen? Neem dan contact op met een van onze consultants via info@daar-om.nl of 050 205 7632. Je kunt ook altijd langs komen voor een verse kop koffie of thee!

Welke kanalen?

Voor jouw bedrijf kunnen hier ook vele mogelijkheden liggen. Denk bijvoorbeeld aan goed vindbaar zijn in Google, een goed geoptimaliseerde website, remarketing en een doordachte aanwezigheid op Social Media.

Wat klanten over ons zeggen

We werken voor klanten uit diverse branches, zoals automotive of bouwbranche. Lees hier wat klanten over ons zeggen.

Ben jij ook om? Neem contact op!

Wil je meer informatie ontvangen? Of vrijblijvend een offerte aanvragen? Dat kan! Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Je kunt ons natuurlijk ook direct bellen op (050) 529 0555

Pin It on Pinterest