E-commerce

Je hebt een mooie webwinkel, een uitgebreid assortiment aan producten, goede prijzen en leveringsvoorwaarden, maar wil je groeien of kosten besparen? Wij gaan je helpen! Er zijn vele mogelijkheden in online marketing die jouw webshop kan helpen om de omzet te verhogen.

Verhoog je online sales in je webshop!

Geen enkele webshop is hetzelfde. Vanuit dit oogpunt benaderen wij elke webshop uniek, want wat voor de ene webshop goed werkt, pakt niet per sé positief uit voor jouw webshop. Aan de hand van jouw webwinkel, producten, wensen en marketingactiviteiten maken wij een op maat gemaakt plan van aanpak. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan nu contact met ons op!

Kopje koffie doen?

Ben je nieuwsgierig geraakt en wil je meer weten over wat daar-om.nl voor je kan betekenen? Neem dan contact op met een van onze consultants via info@daar-om.nl of 050 205 7632. Je kunt ook altijd langs komen voor een verse kop koffie of thee!

Welke kanalen?

Wij hebben vele mogelijkheden om jouw bedrijf te laten groeien. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Google AdWords, Google Shopping, Facebook adverteren, display en content. Op basis van jouw doelstelling kunnen we samen tot de beste mogelijkheid komen voor jouw bedrijf.

Wat klanten over ons zeggen

We werken voor klanten uit diverse branches, zoals automotive of bouwbranche. Lees hier wat klanten over ons zeggen.

Ben jij ook om? Neem contact op!

Wil je meer informatie ontvangen? Of vrijblijvend een offerte aanvragen? Dat kan! Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Je kunt ons natuurlijk ook direct bellen op (050) 529 0555

Pin It on Pinterest