Detailhandel

In welke branche je ook werkzaam bent, daar-om.nl helpt jou om online succesvol te worden. Ook in de detailhandel hebben we de nodige ervaring. Aan de hand van jouw situatie, wensen en doelstellingen bepalen we de strategie en de juiste kanalen om jouw doelgroep te bereiken.

Meer verkopen in jouw (web)winkel

Zit je in de detailhandel? Misschien merk je dat er de laatste tijd minder mensen naar een fysieke winkel komen. Online winkelen is erg populair en dit kan ervoor zorgen dat minder mensen jouw winkel bezoeken. Toch vindt nog steeds een groot deel van de aankopen in de fysieke winkel.

Wil je nieuwe mogelijkheden verkennen om meer mensen naar jouw winkel te trekken of ben je gestart met een webshop en wil je meer online verkopen? Wij kunnen je helpen!

Kopje koffie doen?

Ben je nieuwsgierig geraakt en wil je meer weten over wat daar-om.nl voor je kan betekenen? Neem dan contact op met een van onze consultants via info@daar-om.nl of 050 205 7632. Je kunt ook altijd langs komen voor een verse kop koffie of thee!

Welke kanalen?

Wij hebben vele mogelijkheden om jouw bedrijf te laten groeien. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Google AdWords, Google Shopping, Facebook adverteren, display en content. Op basis van jouw doelstelling kunnen we samen tot de beste mogelijkheid komen voor jouw bedrijf.

Wat klanten over ons zeggen

We werken voor klanten uit diverse branches, zoals automotive of bouwbranche. Lees hier wat klanten over ons zeggen.

Ben jij ook om? Neem contact op!

Wil je meer informatie ontvangen? Of vrijblijvend een offerte aanvragen? Dat kan! Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Je kunt ons natuurlijk ook direct bellen op (050) 529 0555

Pin It on Pinterest