Bouwbedrijf E.J. Veldhuis

Giel Veldhuis, een van de klanten uit de bouwbranche die samenwerkt met daar[om], doet een boekje open over de leermomenten en resultaten van de samenwerking met daar[om]. Een case met schitterende voorbeelden die typisch zijn binnen de bouwbranche.

Samenwerking met Bouwend Nederland

“Via Bouwend Nederland kwamen mijn broer en ik in aanraking met daar[om]. Het idee dat onze werkgeversorganisatie achter deze samenwerking stond gaf meteen een vertrouwd gevoel. Ook de combinatie tussen daar[om] en het Google partnerschap klonk interessant. Laten we het maar proberen, zeiden we tegen elkaar”, aldus Giel.

Het begin was vooral erg onzeker, geeft Giel aan. “We wisten niet wat er ging komen en online marketing was tevens niet het vakgebied waar we kaas van hadden gegeten”. Vanuit de samenwerking met Bouwend Nederland en Google ontwikkelde daar[om] een website voor Bouwbedrijf E.J. Veldhuis in korte tijd.

Met deze website wilde Veldhuis vooral meer websitebezoekers genereren en meer nieuwe klanten naar het bouwbedrijf trekken. Dit doel werd ook behaald: na de implementatie van de nieuwe website en Google AdWords kwamen er zichtbaar een stuk meer klanten van buitenaf. Veldhuis verwelkomde niet alleen klanten meer uit Epe, maar nu ook uit grotere steden uit de omgeving zoals Apeldoorn en Deventer. Deze toestroom van extra klanten zorgde uiteindelijk voor een stuk meer omzet.

Bouwbedrijf E.J. Veldhuis is een echt familiebedrijf. Waar zijn opa in 1957 de bevolking aan huizen hielp na de oorlog vanuit een oude loods, werkt Giel vandaag de dag vanuit zijn uitgebreide werkplaats en kantoorgebouw.

Giel groeide op tussen de machines en houten balken en nam dan ook maar al te graag het stokje over met zijn broer van zijn vader en opa. Met zo’n tien werknemers en een complete werkplaats in het Gelderse Epe zijn de gebroeders Veldhuis niet meer weg te denken uit omgeving.

Een tip voor andere bouwbedrijven?

“Blijf vooral bouwen, want dat is ons vak. Laat online marketing aan de experts over.
Dat is hun vak.

– Giel Veldhuis –

Lessen over online marketing

Tijdens de samenwerking met daar[om] kwam Giel zeker achter de voordelen van een goede website: een mobiele website is vandaag de dag belangrijk, een snelle en overzichtelijke site met de juiste informatie ook. Ook het feit dat de website voor de klant wordt gemaakt en niet voor het bedrijf was een belangrijke les. Dit was een hele andere benadering dan Giel voorheen had. Het nut van online reviews was ook een belangrijk leermoment voor Giel. “We zijn heel fanatiek bezig met het verzamelen van maandelijkse reviews van klanten, zodat we actueel blijven. Ik houd die van de concurrenten ook in de gaten. Gelukkig zijn zij er een stuk minder mee bezig dan wij”. Giel geeft aan dat hij het leuk vind om met alle online zaken bezig te zijn. Giel: “De eerste stappen zijn moeilijk, maar wanneer je eenmaal weet wat belangrijke aandachtspunten zijn en hoe alles werkt is het ontzettend interessant en leuk!”.

Een andere denkwijze

De samenwerking met daar[om] heeft de denkwijze van Giel zeker veranderd. Voor de samenwerking wist hij veel mogelijkheden van online marketing en een goede website niet. Inmiddels kijkt hij er heel anders tegenaan. “Het is ontzettend belangrijk om je eigen business goed te snappen, een goede website te hebben, klantgericht te zijn en goede AdWords campagnes te hebben. Met een tevreden gevoel, een mooie website én een goed lopende business gaat Giel door met zijn dagelijkse werkzaamheden. Maar wel met een hoop extra kennis en wijsheden over online marketing in zijn achterhoofd. Zeker waardevolle bagage, aldus Giel Veldhuis.

“We zijn heel fanatiek bezig met het verzamelen van van maandelijkse reviews van klanten, zodat we actueel blijven. Ik houd die van concurrenten ook in de gaten. Gelukkig zijn zij er een stuk minder mee bezig dan wij.”

– Giel Veldhuis

Zowel wij als de deelnemende bouwbedrijven zijn ontzettend tevreden met de eerste resultaten. Wil je ook ervaren wat een samenwerking met daar[om] voor jouw bouwbedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op of kom een keer bij ons langs!

Praat verder onder het genot van een goede kop koffie!

Ben je nieuwsgierig geraakt en wil je meer weten over wat daar[om] voor je kan betekenen? Neem dan contact op met een van onze consultants via info@daar-om.nl of 050-5290555. Je kunt ook altijd langs komen voor een verse kop koffie of thee!

Speciaal voor leden
Leden van Bouwend Nederland profiteren mee van onze propositie en extra gemak en voordeel. Nog geen lid van Bouwend Nederland? Meld je dan hier eenvoudig aan!

Waarom daar[om]?

 Laagdrempelig

Flexibel

 Resultaatgericht

 Duidelijke taal

 Transparant

Wat klanten zeggen over ons

Fantastisch team aan professionals! Ons bedrijf heeft Daar [om] leren kennen als een betrouwbaar en actief bedrijf. Met name het actieve en professionele aspect maakt ons de keuze een samenwerking op te zetten.
Martine Wildervank
Martine Wildervank
12:59 16 Mar 18
Leuke mensen bij Daar Om. Kennis van zaken, erg vriendelijk en "lekker normaal". Geen snelle marketingjongens die van alles beloven en waar niks van terecht komt. Ze zijn eerlijk en realistisch maar leveren toch resultaat. Onder andere een Adwords training gehad. Zeer goede training volledig gericht op mijn organisatie en doelstellingen. Een aanrader om mee (samen) te werken.
Patrick Ploeger
Patrick Ploeger
12:24 03 Mar 18
In korte tijd een aantal praktische adviezen om op door te borduren
Petra Donker
Petra Donker
15:59 27 Nov 17
Wij werken met Martini Reclamemakers nu ruim een jaar met Daar-Om en daar zijn we erg content mee. Korte lijnen, duidelijke afspraken en doorpakken. Daar worden wij blij van...
Henk van der Laan
Henk van der Laan
06:22 07 Oct 17
Wij zijn al geruime tijd bekend met Daar-om, we hebben ze leren kennen via de Webwinkel-vakdagen en zijn daarna eens informatief op de koffie gegaan. Tijdens deze tweede prettige kennismaking gaven ze ons veel adviezen en huiswerkopdrachten mee om aanpassingen aan onze site te doen alvorens zij echt iets voor ons konden betekenen in campagnes etc.Nadat wij zelf de adviezen hadden doorgevoerd op onze site en we zagen dat we klaar waren voor een volgende stap zijn we opnieuw met elkaar in contact gekomen. Hierop besloten om een Google AdWords campagne te gaan starten en de site nog verder te optimaliseren. Tijdens dit traject liepen we wel tegen wat hobbeltjes aan met elkaar, maar werd prima opgepakt door het team van Daar-om. Nu inmiddels ook een Google Shopping campagne gestart en we hopen dat de omzet hierdoor nog meer zal gaan toenemen.Positieve ervaringen opgedaan in het advies en contact met elkaar. Verbeterpunten zijn er zeker ook te benoemen, het grootste probleem bij ons zit in het (persoonlijke) contact. Dit wisselt nog al eens, op het moment dat we ons budget gaan ophogen kom je in een andere klasse uit en krijg je ook een ander contactpersoon. Ook al snap ik het principe, wij ervaren het niet als prettig om steeds een ander contactpersoon te hebben. Volgens mij kun je beter inzetten op 1 vast aanspreekpunt binnen Daar-om voor de klant, en dat er in het team dan verschillende mensen mee bezig en de samenstelling hiervan nog wel eens wisselt, daar hoeft de klant dan niets van te merken. Een ander aandachtspunt is dat Daar-om wel moet waken voor het niet standaard worden als leverancier. Juist het op maat leveren van je diensten word erg gewaardeerd, blijf daar mee doorgaan!Team 4KidsatHome
Rudi Brouwer
Rudi Brouwer
10:31 04 Sep 17
Eldon is an international, leading manufacturer in the electrical enclosure industry, focused on supplying high quality enclosures and accessories combined with a range of related services, to customers in the industrial and building sectors. A customer call is expensive, impersonal and cold, therefore we have appointed DaarOm to increase the quality of our website traffic, and invite customers to Eldon in a faster and more user-friendly way. We recommend DaarOm for successfully developing Eldon’s digital marketing strategy, improving our website performance with 30%, attracting the right quality of visitors and prospective customers through well targeted Search Engine Optimization, AdWords & Remarketing campaigns. The monthly reporting analysis, according to the annual strategic roadmap, helped us to better understand our website visitors’ behavior and create a better user experience. DaarOm’s experience and professionalism have brought us measurable results during the past 4 years of our collaboration and we value their consultancy and support. Alexander van der Weide, Chief Revenue Officer
Alexander van der Weide
Alexander van der Weide
18:16 18 Jul 17
Sinds kort laten we onze Google- Adwords campagne verzorgen door Daar Online Media en dat heeft in een behoorlijke toename van de verkoop geresulteerd: een toename van 70% !! Ook werd onze website en -shop doorgelicht en met de adviezen die we kregen ,konden we op eenvoudige wijze onze site aanpassen en werden we nóg weer beter vindbaar . Kortom: mannen en vrouwen van Daar Online Media, Baloe BigSize Fashion is blij met jullie!!!
Julia Bouwhuis
Julia Bouwhuis
12:55 08 Jul 17
Sinds ik als klant aangesloten ben bij Daar Online Media krijg ik steeds meer cliënten in mijn praktijk.Ik ben goed zichtbaar en goed te vinden op internet.Vaak hoor ik van mijn cliënten dat ik telkens bovenaan stond als ze op zoek waren naar een hypnotherapeut of NLP Coach.Daar ben ik als beginnende ondernemer natuurlijk erg blij mee.Ook merk ik dat mijn bereik groter is geworden. Ik krijg steeds meer cliënten van buiten mijn stad.Daarnaast is de communicatie met Daar altijd goed en duidelijk. Ze leggen goed uit wat ze doen en informeren mij naar eventuele mogelijkheden.Maandelijks ontvang ik een rapportage per mail en mijn afgesproken budget wordt nooit overschreden. Zo weet ik precies waar ik aan toe ben. Kortom... een zeer tevreden ondernemer! Hartelijke groet,Sandra BakkerHypnotherapeut/NLP CoachHypnose Praktijk Sandra
Sandra Bakker
Sandra Bakker
14:08 05 Jul 17
Al enige tijd werken wij prettig samen met onze partner Daar[om], hoofdzakelijk op het gebied van Adwords campagnebeheer. Ook geeft Daar[om] als kennispartner regelmatig inhoudelijke invulling aan onze klanten-events en trainingen. Het doel van de samenwerking is gezamenlijk succesvol invulling geven aan de online marketing van lokale ondernemers. Door de gedegen expertise van Daar[om] kunnen wij onze dienstverlening naar een hoger niveau tillen.
Wilfred van den Brand
Wilfred van den Brand
09:27 03 Jul 17
The setup of our campaigns were done within a few days. The team is helpful and proactive in adjusting campaigns and giving advice on the optimization. Great experience!
Ole Schnieders
Ole Schnieders
14:30 29 Jun 17
Wij werken al jaren vol tevredenheid samen met Daar-om. Het meedenken, de persoonlijke aanpak en flexibiliteit spreekt mij zeer aan. Uiteindelijk wil je er zeker van zijn dat elke click goed terecht komt!
Adri Copier
Adri Copier
09:27 24 May 17
Good and professional advice! Thanks.
Alexander van Ballegoijen
Alexander van Ballegoijen
18:11 15 May 17
Een warme, professionele ontvangst. Geven je het gevoel je echt te willen helpen bij bedrijfsmatige zaken. Goed bereikbaar, vriendelijk en attent personeel en lekkere koffie.....
Dick Koster
Dick Koster
11:23 26 Apr 17
Goede ervaring, Daar Online Media beheert diverse campagnes voor Nedgame.nl. Hierdoor zijn de sales toegenomen tegen lagere kosten. Ook denken ze altijd mee om nieuwe kansen te benutten.Naast de online campagnes verzorgen ze ook de website optimalisatie, zodat we daar geen kansen laten liggen.
Niels Thomassen
Niels Thomassen
06:56 04 Apr 17
Daar Online Media is zeer betrokken bij haar klanten en gaat erg zorgvuldig en gestructureerd te werk. Door het hoge kennisniveau worden advies en daarmee de online marketing keuzes goed onderbouwd: voor de Betech Group een professionele leverancier en een prettige samenwerking.
Arjan Schuinder
Arjan Schuinder
07:33 27 Mar 17

Nieuwsgierig?

Sylviuslaan 2 / 9728 NS / Groningen
Telefoon (050) 529 0555

info@daar-om.nl