Bouwbedrijf E.J. Veldhuis


Giel Veldhuis, een van de klanten uit de bouwbranche die samenwerkt met daar-om.nl, doet een boekje open over de leermomenten en resultaten van de samenwerking met daar-om.nl. Een case met schitterende voorbeelden die typisch zijn binnen de bouwbranche.

Bouwbedrijf E.J. Veldhuis is een echt familiebedrijf. Waar zijn opa in 1957 de bevolking aan huizen hielp na de oorlog vanuit een oude loods, werkt Giel vandaag de dag vanuit zijn uitgebreide werkplaats en kantoorgebouw.

Giel groeide op tussen de machines en houten balken en nam dan ook maar al te graag het stokje over met zijn broer van zijn vader en opa. Met zo’n tien werknemers en een complete werkplaats in het Gelderse Epe zijn de gebroeders Veldhuis niet meer weg te denken uit omgeving.

Samenwerking met Bouwend Nederland

“Via Bouwend Nederland kwamen mijn broer en ik in aanraking met daar-om.nl. Het idee dat onze werkgeversorganisatie achter deze samenwerking stond gaf meteen een vertrouwd gevoel. Ook de combinatie tussen daar-om.nl en het Google partnerschap klonk interessant. Laten we het maar proberen, zeiden we tegen elkaar”, aldus Giel.

Het begin was vooral erg onzeker, geeft Giel aan. “We wisten niet wat er ging komen en online marketing was tevens niet het vakgebied waar we kaas van hadden gegeten”. Vanuit de samenwerking met Bouwend Nederland en Google ontwikkelde daar-om.nl een website voor Bouwbedrijf E.J. Veldhuis in korte tijd.

Met deze website wilde Veldhuis vooral meer websitebezoekers genereren en meer nieuwe klanten naar het bouwbedrijf trekken. Dit doel werd ook behaald: na de implementatie van de nieuwe website en Google AdWords kwamen er zichtbaar een stuk meer klanten van buitenaf. Veldhuis verwelkomde niet alleen klanten meer uit Epe, maar nu ook uit grotere steden uit de omgeving zoals Apeldoorn en Deventer. Deze toestroom van extra klanten zorgde uiteindelijk voor een stuk meer omzet.

Een tip voor andere bouwbedrijven?

“Blijf vooral bouwen, want dat is ons vak. Laat online marketing aan de experts over.
Dat is hun vak.“
– Giel Veldhuis –

Lessen over online marketing

Tijdens de samenwerking met daar-om.nl kwam Giel zeker achter de voordelen van een goede website: een mobiele website is vandaag de dag belangrijk, een snelle en overzichtelijke site met de juiste informatie ook. Ook het feit dat de website voor de klant wordt gemaakt en niet voor het bedrijf was een belangrijke les. Dit was een hele andere benadering dan Giel voorheen had. Het nut van online reviews was ook een belangrijk leermoment voor Giel. “We zijn heel fanatiek bezig met het verzamelen van maandelijkse reviews van klanten, zodat we actueel blijven. Ik houd die van de concurrenten ook in de gaten. Gelukkig zijn zij er een stuk minder mee bezig dan wij”. Giel geeft aan dat hij het leuk vind om met alle online zaken bezig te zijn. Giel: “De eerste stappen zijn moeilijk, maar wanneer je eenmaal weet wat belangrijke aandachtspunten zijn en hoe alles werkt is het ontzettend interessant en leuk!”.

Een andere denkwijze

De samenwerking met daar-om.nl heeft de denkwijze van Giel zeker veranderd. Voor de samenwerking wist hij veel mogelijkheden van online marketing en een goede website niet. Inmiddels kijkt hij er heel anders tegenaan. “Het is ontzettend belangrijk om je eigen business goed te snappen, een goede website te hebben, klantgericht te zijn en goede AdWords campagnes te hebben. Met een tevreden gevoel, een mooie website én een goed lopende business gaat Giel door met zijn dagelijkse werkzaamheden. Maar wel met een hoop extra kennis en wijsheden over online marketing in zijn achterhoofd. Zeker waardevolle bagage, aldus Giel Veldhuis.

“We zijn heel fanatiek bezig met het verzamelen van van maandelijkse reviews van klanten, zodat we actueel blijven. Ik houd die van concurrenten ook in de gaten. Gelukkig zijn zij er een stuk minder mee bezig dan wij.”

– Giel Veldhuis

Zowel wij als de deelnemende bouwbedrijven zijn ontzettend tevreden met de eerste resultaten. Wil je ook ervaren wat een samenwerking met daar-om.nl voor jouw bouwbedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op of kom een keer bij ons langs!

Kopje koffie doen?

Ben je nieuwsgierig geraakt en wil je meer weten over wat daar-om.nl voor je kan betekenen? Neem dan contact op met een van onze consultants via info@daar-om.nl of 050 205 7632. Je kunt ook altijd langs komen voor een verse kop koffie of thee!

Speciaal voor leden

Leden van Bouwend Nederland profiteren nu van een unieke propositie en extra gemak en voordeel. We beginnen met een mobielvriendelijke, veilige en goed vindbare website. Daarna maken we je online goed vindbaar door middel van online campagnes. En alles tegen een extra laag tarief. Nog geen lid van Bouwend Nederland? Meld je dan als nog eenvoudig aan!

Wat klanten over ons zeggen

We werken voor klanten uit diverse branches, zoals automotive of bouwbranche. Lees hier wat klanten over ons zeggen.

Ben jij ook om? Neem contact op!

Wil je meer informatie ontvangen? Of vrijblijvend een offerte aanvragen? Dat kan! Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Je kunt ons natuurlijk ook direct bellen op (050) 529 0555

Pin It on Pinterest