PILOT


Bouwbedrijf Veldhuis

Bouwbedrijf Veldhuis is een echt familiebedrijf. Net als veel organisaties in Nederland vonden zij ook dat ze online beter vindbaar moesten zijn. Maar hoe? Via werkgeversorganisatie Bouwend Nederland kwam eigenaar Giel Veldhuis in aanraking met daar-om.nl. Met elkaar zijn we een pilot aangegaan om dit bouwbedrijf beter te presenteren aan zowel potentiële als bestaande klanten.

Jouw website = jouw visitekaartje

De eerste stap in jouw online presentatie is de website. Een website was en is nog steeds het visitekaartje van jouw bedrijf voor nieuwe en bestaande klanten. Maar het is meer: het is ook de plek waar potentiële klanten een eerste kennismaking met jouw bedrijf en diensten hebben. Jouw website moet passen bij jouw bedrijf, goed vindbaar zijn en jouw klanten moeten dé informatie vinden waar ze naar op zoek zijn. Om een succesvolle website neer te zetten brengen we de bestaande website en verbeterpunten in kaart en gaan we hiermee aan de slag.

Succesvolle online marketing campagnes

Een goede website is een belangrijke start. Als dit voor elkaar is kunnen we marketing campagnes starten. Dit is het meest uitdagende gedeelte, maar gelukkig hebben we hier al heel veel ervaring in en kunnen we dit voor bouwbedrijven zeer goed uitvoeren. Onze expertise is naamsbekendheid en vindbaarheid. We zorgen voor meer relevante bezoekers en meer conversies.

Meten is weten

Meten is weten, we horen het vaak, maar het is dan ook helemaal waar. We zorgen dat we de resultaten van onze campagnes kunnen doormeten, zodat we de campagnes kunnen optimaliseren. Constante aandacht voor campagnes zorgt voor de beste resultaten.

De resultaten van de pilot

We zijn deze pilot begonnen met Bouwbedrijf Veldhuis. We zijn van start gegaan met de website. Bouwbedrijf Veldhuis had goede teksten, maar de website was qua design en techniek verouderd. Daarnaast kwamen er via de website ook geen verzoeken voor een bouwopdracht binnen. Niet het gewenste resultaat! Hier zijn we mee aan de slag gaan. We hebben een nieuwe snelle en mobielvriendelijke website gelanceerd. De oorspronkelijke teksten en foto’s hebben we gebruikt, met een aantal aanvullingen van onze tekstschrijvers. De website kleuren zijn gekozen aan de hand van de huisstijl van Bouwbedrijf Veldhuis. Met uitstekend resultaat al zeggen we het zelf!

Na het vernieuwen van de website was het tijd voor de volgende stap: het opzetten van een online marketing campagne. We zijn aan de slag gegaan met Google AdWords.

Na een onderzoek op zoekgedrag in Google is bepaald op welke zoekopdrachten Bouwbedrijf Veldhuis het beste kan bieden via Google AdWords. We zagen veel belangstelling voor het bouwen van een aanbouw of uitbouw. Daarnaast zien we mensen oriënteren op een overkapping en een veranda. Dit zijn tevens interessante projecten om uit te voeren voor bouwbedrijf Veldhuis.
We zijn gaan adverteren op deze zoekwoorden. De meeste mensen komen nu op de website, nadat ze op Google zoeken naar de mogelijkheid om een aanbouw of uitbouw te realiseren. We meten de campagnes goed door en optimaliseren ze om de beste resultaten te leveren. Met succes. Tegenwoordig krijgt Bouwbedrijf Veldhuis vele verzoeken binnen via hun website!

“We zijn heel fanatiek bezig met het verzamelen van van maandelijkse reviews van klanten, zodat we actueel blijven. Ik houd die van concurrenten ook in de gaten. Gelukkig zijn zij er een stuk minder mee bezig dan wij.”

– Giel Veldhuis

Zowel wij als de deelnemende bouwbedrijven zijn ontzettend tevreden met de eerste resultaten. Wil je ook ervaren wat een samenwerking met daar-om.nl voor jouw bouwbedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op of kom een keer bij ons langs!>

Kopje koffie doen?

Ben je nieuwsgierig geraakt en wil je meer weten over wat daar-om.nl voor je kan betekenen? Neem dan contact op met een van onze consultants via info@daar-om.nl of 050 205 7632. Je kunt ook altijd langs komen voor een verse kop koffie of thee!

Speciaal voor leden

Leden van Bouwend Nederland profiteren nu van een unieke propositie en extra gemak en voordeel. We beginnen met een mobielvriendelijke, veilige en goed vindbare website. Daarna maken we je online goed vindbaar door middel van online campagnes. En alles tegen een extra laag tarief. Nog geen lid van Bouwend Nederland? Meld je dan als nog eenvoudig aan!

Wat klanten over ons zeggen

We werken voor klanten uit diverse branches, zoals automotive of bouwbranche. Lees hier wat klanten over ons zeggen.

Ben jij ook om? Neem contact op!

Wil je meer informatie ontvangen? Of vrijblijvend een offerte aanvragen? Dat kan! Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Je kunt ons natuurlijk ook direct bellen op (050) 529 0555

Pin It on Pinterest