Pilot

Website bouwbedrijf veldhuis

Bouwbedrijf Veldhuis
Bouwbedrijf Veldhuis is een echt familiebedrijf. Net als veel organisaties in Nederland vonden zij ook dat ze online beter vindbaar moesten zijn. Maar hoe? Via werkgeversorganisatie Bouwend Nederland kwam eigenaar Giel Veldhuis in aanraking met daar[om]. Met elkaar zijn we een pilot aangegaan om dit bouwbedrijf beter te presenteren aan zowel potentiële als bestaande klanten.

Jouw website = jouw visitekaartje
De eerste stap in jouw online presentatie is de website. Een website was en is nog steeds het visitekaartje van jouw bedrijf voor nieuwe en bestaande klanten. Maar het is meer: het is ook de plek waar potentiële klanten een eerste kennismaking met jouw bedrijf en diensten hebben. Jouw website moet passen bij jouw bedrijf, goed vindbaar zijn en jouw klanten moeten dé informatie vinden waar ze naar op zoek zijn. Om een succesvolle website neer te zetten brengen we de bestaande website en verbeterpunten in kaart en gaan we hiermee aan de slag.

Succesvolle online marketing campagnes
Een goede website is een belangrijke start. Als dit voor elkaar is kunnen we marketing campagnes starten. Dit is het meest uitdagende gedeelte, maar gelukkig hebben we hier al heel veel ervaring in en kunnen we dit voor bouwbedrijven zeer goed uitvoeren. Onze expertise is naamsbekendheid en vindbaarheid. We zorgen voor meer relevante bezoekers en meer conversies.

Meten is weten
Meten is weten, we horen het vaak, maar het is dan ook helemaal waar. We zorgen dat we de resultaten van onze campagnes kunnen doormeten, zodat we de campagnes kunnen optimaliseren. Constante aandacht voor campagnes zorgt voor de beste resultaten.

De resultaten van de pilot
We zijn deze pilot begonnen met Bouwbedrijf Veldhuis. We zijn van start gegaan met de website. Bouwbedrijf Veldhuis had goede teksten, maar de website was qua design en techniek verouderd. Daarnaast kwamen er via de website ook geen verzoeken voor een bouwopdracht binnen. Niet het gewenste resultaat! Hier zijn we mee aan de slag gaan. We hebben een nieuwe snelle en mobielvriendelijke website gelanceerd. De oorspronkelijke teksten en foto’s hebben we gebruikt, met een aantal aanvullingen van onze tekstschrijvers. De website kleuren zijn gekozen aan de hand van de huisstijl van Bouwbedrijf Veldhuis. Met uitstekend resultaat al zeggen we het zelf!

pilot bouwbedrijf veldhuis

Na het vernieuwen van de website was het tijd voor de volgende stap: het opzetten van een online marketing campagne. We zijn aan de slag gegaan met Google AdWords.
Na een onderzoek op zoekgedrag in Google is bepaald op welke zoekopdrachten Bouwbedrijf Veldhuis het beste kan bieden via Google AdWords. We zagen veel belangstelling voor het bouwen van een aanbouw of uitbouw. Daarnaast zien we mensen oriënteren op een overkapping en een veranda. Dit zijn tevens interessante projecten om uit te voeren voor bouwbedrijf Veldhuis.
We zijn gaan adverteren op deze zoekwoorden. De meeste mensen komen nu op de website, nadat ze op Google zoeken naar de mogelijkheid om een aanbouw of uitbouw te realiseren. We meten de campagnes goed door en optimaliseren ze om de beste resultaten te leveren. Met succes. Tegenwoordig krijgt Bouwbedrijf Veldhuis vele verzoeken binnen via hun website!

“We zijn heel fanatiek bezig met het verzamelen van van maandelijkse reviews van klanten, zodat we actueel blijven. Ik houd die van concurrenten ook in de gaten. Gelukkig zijn zij er een stuk minder mee bezig dan wij.”

– Giel Veldhuis

Volledige interview met Giel Veldhuis

Zowel wij als de deelnemende bouwbedrijven zijn ontzettend tevreden met de eerste resultaten. Wil je ook ervaren wat een samenwerking met daar[om] voor jouw bouwbedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op of kom een keer bij ons langs!

Praat verder onder het genot van een goede kop koffie!

Ben je nieuwsgierig geraakt en wil je meer weten over wat daar[om] voor je kan betekenen? Neem dan contact op met een van onze consultants via info@daar-om.nl of 050-5290555. Je kunt ook altijd langs komen voor een verse kop koffie of thee!

Speciaal voor leden
Leden van Bouwend Nederland profiteren mee van onze propositie en extra gemak en voordeel. Nog geen lid van Bouwend Nederland? Meld je dan hier eenvoudig aan!

Waarom daar[om]?

 Laagdrempelig

Flexibel

 Resultaatgericht

 Duidelijke taal

 Transparant

Wat klanten zeggen over ons

Fantastisch team aan professionals! Ons bedrijf heeft Daar [om] leren kennen als een betrouwbaar en actief bedrijf. Met name het actieve en professionele aspect maakt ons de keuze een samenwerking op te zetten.
Martine Wildervank
Martine Wildervank
12:59 16 Mar 18
Leuke mensen bij Daar Om. Kennis van zaken, erg vriendelijk en "lekker normaal". Geen snelle marketingjongens die van alles beloven en waar niks van terecht komt. Ze zijn eerlijk en realistisch maar leveren toch resultaat. Onder andere een Adwords training gehad. Zeer goede training volledig gericht op mijn organisatie en doelstellingen. Een aanrader om mee (samen) te werken.
Patrick Ploeger
Patrick Ploeger
12:24 03 Mar 18
In korte tijd een aantal praktische adviezen om op door te borduren
Petra Donker
Petra Donker
15:59 27 Nov 17
Wij werken met Martini Reclamemakers nu ruim een jaar met Daar-Om en daar zijn we erg content mee. Korte lijnen, duidelijke afspraken en doorpakken. Daar worden wij blij van...
Henk van der Laan
Henk van der Laan
06:22 07 Oct 17
Wij zijn al geruime tijd bekend met Daar-om, we hebben ze leren kennen via de Webwinkel-vakdagen en zijn daarna eens informatief op de koffie gegaan. Tijdens deze tweede prettige kennismaking gaven ze ons veel adviezen en huiswerkopdrachten mee om aanpassingen aan onze site te doen alvorens zij echt iets voor ons konden betekenen in campagnes etc.Nadat wij zelf de adviezen hadden doorgevoerd op onze site en we zagen dat we klaar waren voor een volgende stap zijn we opnieuw met elkaar in contact gekomen. Hierop besloten om een Google AdWords campagne te gaan starten en de site nog verder te optimaliseren. Tijdens dit traject liepen we wel tegen wat hobbeltjes aan met elkaar, maar werd prima opgepakt door het team van Daar-om. Nu inmiddels ook een Google Shopping campagne gestart en we hopen dat de omzet hierdoor nog meer zal gaan toenemen.Positieve ervaringen opgedaan in het advies en contact met elkaar. Verbeterpunten zijn er zeker ook te benoemen, het grootste probleem bij ons zit in het (persoonlijke) contact. Dit wisselt nog al eens, op het moment dat we ons budget gaan ophogen kom je in een andere klasse uit en krijg je ook een ander contactpersoon. Ook al snap ik het principe, wij ervaren het niet als prettig om steeds een ander contactpersoon te hebben. Volgens mij kun je beter inzetten op 1 vast aanspreekpunt binnen Daar-om voor de klant, en dat er in het team dan verschillende mensen mee bezig en de samenstelling hiervan nog wel eens wisselt, daar hoeft de klant dan niets van te merken. Een ander aandachtspunt is dat Daar-om wel moet waken voor het niet standaard worden als leverancier. Juist het op maat leveren van je diensten word erg gewaardeerd, blijf daar mee doorgaan!Team 4KidsatHome
Rudi Brouwer
Rudi Brouwer
10:31 04 Sep 17
Eldon is an international, leading manufacturer in the electrical enclosure industry, focused on supplying high quality enclosures and accessories combined with a range of related services, to customers in the industrial and building sectors. A customer call is expensive, impersonal and cold, therefore we have appointed DaarOm to increase the quality of our website traffic, and invite customers to Eldon in a faster and more user-friendly way. We recommend DaarOm for successfully developing Eldon’s digital marketing strategy, improving our website performance with 30%, attracting the right quality of visitors and prospective customers through well targeted Search Engine Optimization, AdWords & Remarketing campaigns. The monthly reporting analysis, according to the annual strategic roadmap, helped us to better understand our website visitors’ behavior and create a better user experience. DaarOm’s experience and professionalism have brought us measurable results during the past 4 years of our collaboration and we value their consultancy and support. Alexander van der Weide, Chief Revenue Officer
Alexander van der Weide
Alexander van der Weide
18:16 18 Jul 17
Sinds kort laten we onze Google- Adwords campagne verzorgen door Daar Online Media en dat heeft in een behoorlijke toename van de verkoop geresulteerd: een toename van 70% !! Ook werd onze website en -shop doorgelicht en met de adviezen die we kregen ,konden we op eenvoudige wijze onze site aanpassen en werden we nóg weer beter vindbaar . Kortom: mannen en vrouwen van Daar Online Media, Baloe BigSize Fashion is blij met jullie!!!
Julia Bouwhuis
Julia Bouwhuis
12:55 08 Jul 17
Sinds ik als klant aangesloten ben bij Daar Online Media krijg ik steeds meer cliënten in mijn praktijk.Ik ben goed zichtbaar en goed te vinden op internet.Vaak hoor ik van mijn cliënten dat ik telkens bovenaan stond als ze op zoek waren naar een hypnotherapeut of NLP Coach.Daar ben ik als beginnende ondernemer natuurlijk erg blij mee.Ook merk ik dat mijn bereik groter is geworden. Ik krijg steeds meer cliënten van buiten mijn stad.Daarnaast is de communicatie met Daar altijd goed en duidelijk. Ze leggen goed uit wat ze doen en informeren mij naar eventuele mogelijkheden.Maandelijks ontvang ik een rapportage per mail en mijn afgesproken budget wordt nooit overschreden. Zo weet ik precies waar ik aan toe ben. Kortom... een zeer tevreden ondernemer! Hartelijke groet,Sandra BakkerHypnotherapeut/NLP CoachHypnose Praktijk Sandra
Sandra Bakker
Sandra Bakker
14:08 05 Jul 17
Al enige tijd werken wij prettig samen met onze partner Daar[om], hoofdzakelijk op het gebied van Adwords campagnebeheer. Ook geeft Daar[om] als kennispartner regelmatig inhoudelijke invulling aan onze klanten-events en trainingen. Het doel van de samenwerking is gezamenlijk succesvol invulling geven aan de online marketing van lokale ondernemers. Door de gedegen expertise van Daar[om] kunnen wij onze dienstverlening naar een hoger niveau tillen.
Wilfred van den Brand
Wilfred van den Brand
09:27 03 Jul 17
The setup of our campaigns were done within a few days. The team is helpful and proactive in adjusting campaigns and giving advice on the optimization. Great experience!
Ole Schnieders
Ole Schnieders
14:30 29 Jun 17
Wij werken al jaren vol tevredenheid samen met Daar-om. Het meedenken, de persoonlijke aanpak en flexibiliteit spreekt mij zeer aan. Uiteindelijk wil je er zeker van zijn dat elke click goed terecht komt!
Adri Copier
Adri Copier
09:27 24 May 17
Good and professional advice! Thanks.
Alexander van Ballegoijen
Alexander van Ballegoijen
18:11 15 May 17
Een warme, professionele ontvangst. Geven je het gevoel je echt te willen helpen bij bedrijfsmatige zaken. Goed bereikbaar, vriendelijk en attent personeel en lekkere koffie.....
Dick Koster
Dick Koster
11:23 26 Apr 17
Goede ervaring, Daar Online Media beheert diverse campagnes voor Nedgame.nl. Hierdoor zijn de sales toegenomen tegen lagere kosten. Ook denken ze altijd mee om nieuwe kansen te benutten.Naast de online campagnes verzorgen ze ook de website optimalisatie, zodat we daar geen kansen laten liggen.
Niels Thomassen
Niels Thomassen
06:56 04 Apr 17
Daar Online Media is zeer betrokken bij haar klanten en gaat erg zorgvuldig en gestructureerd te werk. Door het hoge kennisniveau worden advies en daarmee de online marketing keuzes goed onderbouwd: voor de Betech Group een professionele leverancier en een prettige samenwerking.
Arjan Schuinder
Arjan Schuinder
07:33 27 Mar 17

Nieuwsgierig?

Sylviuslaan 2 / 9728 NS / Groningen
Telefoon (050) 529 0555

info@daar-om.nl