Bouw

Als bouwbedrijf beter vindbaar zijn voor (potentiële) klanten? Wij helpen je verder! In samenwerking met Google en Bouwend Nederland hebben wij een unieke online propositie voor bouwbedrijven opgezet.

Jouw bouwbedrijf online

Onze missie is om bouwend Nederland goed vindbaar te maken. Om deze reden zijn wij in samenwerking met Google en Bouwend Nederland van start gegaan met een nieuw project om bouwbedrijven te leren hoe ze zich online optimaal kunnen presenteren. Bouwend Nederland is dé ondernemersorganisatie voor de bouw en infrastructuur. Een mooie partij om dit initiatief mee op te pakken!

Onze drie stappen naar online succes

Samen met Bouwend Nederland en Bouwbedrijf Veldhuis zijn we van start gegaan met een pilot van drie maanden. In deze pilot werken we aan de hand van drie stappen:
• Het neerzetten van een succesvolle website
• Het opzetten van de campagne
• Doormeten van de campagne resultaten

Lees hier de volledige pilot en bekijk de resultaten.

Kopje koffie doen?

Ben je nieuwsgierig geraakt en wil je meer weten over wat daar-om.nl voor je kan betekenen? Neem dan contact op met een van onze consultants via info@daar-om.nl of 050 205 7632. Je kunt ook altijd langs komen voor een verse kop koffie of thee!

Speciaal voor leden

Leden van Bouwend Nederland profiteren nu van een unieke propositie en extra gemak en voordeel. We beginnen met een mobielvriendelijke, veilige en goed vindbare website. Daarna maken we je online goed vindbaar door middel van online campagnes. En alles tegen een extra laag tarief. Nog geen lid van Bouwend Nederland? Meld je dan als nog eenvoudig aan!

Wat klanten over ons zeggen

We werken voor klanten uit diverse branches, zoals automotive of bouwbranche. Lees hier wat klanten over ons zeggen.

Ben jij ook om? Neem contact op!

Wil je meer informatie ontvangen? Of vrijblijvend een offerte aanvragen? Dat kan! Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Je kunt ons natuurlijk ook direct bellen op (050) 529 0555

Pin It on Pinterest