Automotive

In welke branche je ook werkzaam bent, daar-om.nl helpt jou om online succesvol te worden. Mede dankzij onze samenwerking met Bovag hebben wij veel ervaring in de automotive branche. Wij helpen jou, aan de hand van jouw situatie en wensen, om je doelstellingen te realiseren.

Vol gas op je vindbaarheid

Zit jouw bedrijf in de automotive branche? Een auto is geen aankoop die mensen zo maar even doen. Er gaat een heel beslissingsproces vooraf aan de aankoop. Iemand droomt, denkt, doet research en vergelijkt voordat hij of zij een auto koopt. Vroeger bezocht men de showroom, nu vindt 90% van het proces online plaats.
Tijdens dit proces wil je goed zichtbaar zijn bij je potentiƫle klant. Denk bijvoorbeeld aan vindbaar zijn in Google, Facebook, maar ook remarketing kan een interessant kanaal zijn. Dit geeft de mogelijkheid om een klant als het ware te herinneren aan jouw aanbod. Zo kun je jouw toekomstige klant op verschillende momenten confronteren met jouw product.

Kopje koffie doen?

Ben je nieuwsgierig geraakt en wil je meer weten over wat daar-om.nl voor je kan betekenen? Neem dan contact op met een van onze consultants via info@daar-om.nl of 050 205 7632. Je kunt ook altijd langs komen voor een verse kop koffie of thee!

Welke kanalen?

Om optimaal succesvol te zijn is het van belang om jouw klant te benaderen in verschillende momenten van hun klantreis. Dit kan bijvoorbeeld door middel van Display adverteren, Social Media of een gerichte AdWords campagne. Meer weten? Laten we dan een kop koffie drinken..

Wat klanten over ons zeggen

We werken voor klanten uit diverse branches, zoals automotive of bouwbranche. Lees hier wat klanten over ons zeggen.

Ben jij ook om? Neem contact op!

Wil je meer informatie ontvangen? Of vrijblijvend een offerte aanvragen? Dat kan! Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Je kunt ons natuurlijk ook direct bellen op (050) 529 0555

Pin It on Pinterest