Jouw branche

Sinds 2013 hebben wij op zeer succesvolle wijze vele bedrijven uit uiteenlopende branches geholpen. Ongeacht de branche biedt online marketing vele mogelijkheden die jou kunnen helpen jouw doelstellingen te bereiken. Wij helpen je om de juiste mogelijkheden voor jouw bedrijf in kaart te brengen.

Thuis in alle branches

Wij zijn thuis in alle branches, of je in B2B, e-commerce, retail, automotive, travel of een andere branche werkzaam bent, onze kennis en ervaring zullen je helpen om online succesvol te worden. In elke branche hebben we bedrijven geholpen om online succesvol te worden. Ben jij het volgende succesverhaal?

Een unieke strategie

Voor elk bedrijf, ongeacht de branche, maken we een passend plan. Hierbij geldt dat je altijd klein kan beginnen, waarna we bij succes kunnen uitbreiden. Hiermee creëren we een gezamenlijk belang; jouw succes is ons succes. Door samen met jou je doelstellingen te bepalen, brengen we de kansen in kaart om dit te realiseren.

De juiste kanalen kiezen

Het ene kanaal leent zich beter voor bepaalde branches dan het andere. Zo is LinkedIn uitermate geschikt voor B2B, terwijl Google Shopping voor e-commerce een perfect kanaal is. Afhankelijk van jouw branche, doelstellingen en strategie bepalen we welke kanalen het beste aansluiten.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op
met ons.

Schweitzerlaan 12 / 9728 NP / Groningen
Telefoon (050) 529 0555

info@daar-om.nl