Google Analytics 4 training

Google Analytics 4 Training

Word binnen een werkdag een Google Analytics 4-expert en leer hoe je waardevolle inzichten kunt halen uit je gegevens. In onze training ontdek je de krachtige mogelijkheden van Google Analytics 4 en leer hoe je gegevens kunt verzamelen, meten, analyseren en interpreteren om datagedreven beslissingen te nemen en je bedrijfsdoelen te bereiken.

Lees meer

Wat is GA4?


GA4 is dé data-goudmijn voor slimme marketeers. Het biedt diepgaande inzichten en analyses om online succes te stimuleren. Ontdek het gedrag van jouw gebruikers, analyseer campagneprestaties en optimaliseer jouw marketingstrategie. Leer GA4 te gebruiken als een pro met onze training en laat jouw data voor je werken!

GA4 training bij daar-om.nl

Haal inzichten uit je data

Optimaliseer jouw marketingstrategie

Competitie
voordeel

Op locatie

Is het niet mogelijk om naar ons kantoor in Groningen te komen? Geen probleem! We organiseren de GA4 training op elke mogelijke locatie in Nederland.

Groepstraining op maat

Nog nooit gewerkt met Google Analytics? Dat maakt niet uit. We zorgen met onze groepstraining op maat dat iedereen in jouw organisatie de training kan volgen.

Geschikt voor iedereen

Je online marketing activiteiten niet belegd door daar-om.nl? Dat maakt niet uit! Onze Google Analytics 4 training is geschikt voor alle organisaties. Het geeft je sturing in alles wat met jouw online business te maken heeft.

Waarom GA4 workshop bij daar-om.nl?

Met onze workshop leer je de meest waardevolle inzichten te verkrijgen om jouw website te optimaliseren voor zoekmachines. Je krijgt de nieuwste technieken aangereikt om de juiste gegevens te verzamelen en te analyseren. Hierdoor kun je jouw website nog beter vindbaar maken in zoekmachines en meer bezoekers aantrekken.

Neem contact op
Ramon den Hartog
Ramon den Hartog
Product Owner SEO
Daphne Drent
Daphne Drent
Online Media Adviseur
Lisette Bel
Lisette Bel
Online Media Adviseur
Wolter van der Weide
Wolter van der Weide
Online Media Adviseur

Google Analytics 4