Feestdagen met daar-om.nl

De feestdagen zijn een periode van cadeautjes geven en nemen. Hoe leuk is het als wij jouw product of dienst nog mooier maken om te krijgen. Om de feestdagen met jou als klant te vieren bieden wij een aantal pakketten aan (met korting): op deze manier realiseer jij meer omzet tijdens de belangrijkste periode van het jaar.

Bekijk hieronder de pakketten. Ben je overtuigd? Neem dan zo snel mogelijk contact op met ons en we gaan voor je aan de slag!

Neem direct contact met ons op

 

Veelgestelde vragen

Welke feestdagen komen er aan?

Je kunt zelf kiezen welke feestdagen interessant voor jouw bedrijf zijn. Denk hierbij aan Singles Day, Black Friday, Cyber Monday, Sinterklaas en/of Kerst. Wij adviseren graag op welke feestdagen je jouw online marketing strategie in moet zetten!

Waarom online marketing tijdens de feestdagen?

De afgelopen jaren hebben we gemerkt dat je exponentiele groei kan bereiken met jouw business door extra aandacht te geven aan je online activiteiten. Hierin is het belangrijk dat al jouw kanalen op elkaar afgestemd zijn. De kracht van online marketing is consistentie op alle kanalen. Door het pakket voor de feestdagen af te nemen, zijn al jouw uitingen op elkaar afgestemd en haal je maximaal rendement uit jouw budget.

Hoe ga ik aan de slag?

Wat leuk, wij hebben zin om je te helpen! Jouw online marketing strateeg neemt binnenkort contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Nog eerder aan de slag, trek dan zelf de stoute schoenen aan. Geef het aan bij jouw consultant of online marketing strateeg. Het nummer even niet bij de hand? Geen probleem, we zijn te bereiken op 050 529 0555.