FC Groningen en het Groningse online marketingbureau daar-om.nl slaan de handen ineen

28 mei, 2022. Groningen

Bekijk het originele bericht van FC Groningen.

FC Groningen en het Groningse online marketingbureau daar-om.nl zijn de samenwerking aangegaan! De voetbalclub is achter de schermen druk bezig met het realiseren van een nieuwe website en webshop, die beide in de loop van het komende seizoen live zullen gaan. De platforms worden ontwikkeld door Qlic, terwijl het full-service online marketingbureau daar-om.nl onder andere gaat zorgen voor een optimalisatie van de vindbaarheid van de vernieuwde site. Daarnaast zullen de specialisten van daar-om.nl fungeren als sparringpartner voor de club bij verschillende uitdagingen op het gebied van online marketing. 

Senior Online Marketeer van FC Groningen Joep Berkenbosch is blij met de samenwerking van de club met daar-om.nl. Het contract tussen beide partijen is ook in het seizoen 2022/2023 van kracht.

 “Daar-om.nl is een goede bekende binnen de club en heeft aangetoond kwalitatief uitstekend werk te verzorgen. Online marketing is een belangrijk middel op weg naar groei waarin vele specialismes bestaan. Deze specialisten heeft daar-om.nl in huis en door de samenwerking heeft FC Groningen een meer dan geschikte sparringpartner gevonden op het gebied van online marketing. We kunnen gebruikmaken van de kennis en kunde van echte experts die onze club verder gaan helpen in online groei. Ook hebben Qlic en daar-om.nl aangetoond goed te kunnen samenwerken waardoor een optimaal online resultaat kan worden behaald.”

Eigenaar Wolter van der Weide van het Groningse online marketingbureau daar-om.nl is er trots op dat zijn onderneming gaat samenwerken met de club waar hij vroeger als supporter al op de tribune stond. De Groninger is ervan overtuigd dat daar-om.nl een belangrijke meerwaarde gaat zijn voor de online vindbaarheid van de FC en haar campagnes.

“FC Groningen is een sterk merk in heel Nederland. Als voetballiefhebber en als online marketeer is het een fantastische kans om voor deze prachtige club aan de slag te gaan. Op strategisch niveau kunnen we meedenken en we kunnen al onze creativiteit in deze samenwerking kwijt. Samen willen we natuurlijk bij iedere thuiswedstrijd genieten van een vol stadion: daar ligt een hele mooie uitdaging. Vanaf het nieuwe seizoen zullen we maandelijks aan de slag gaan met onder andere de gebruiksvriendelijkheid van de website, door verschillende tests te doen. We gaan de vindbaarheid optimaliseren en FC Groningen voorzien van een passende strategie voor alle online media-mogelijkheden.”

Net als FC Groningen zet daar-om.nl volop in op groei en talentontwikkeling. Waar talenten bij de Trots van het Noorden zowel op als naast het veld groeien, heeft daar-om.nl het project ‘Het Neefje Van’ opgericht. Het Neefje Van bestaat uit talentvolle studenten die direct aan de slag kunnen en bedrijven verder helpen met alle facetten van online marketing. 

Over daar-om.nl

Op het gebied van online advertising, contentcreatie en websiteoptimalisatie helpt daar-om.nl ambitieuze MKB’ers om online beter vindbaar en zichtbaar te zijn. Als één van de Google Premier Partners in Nederland is daar-om.nl een belangrijke speler in de markt. Door de nauwe banden met Google zijn de lijnen kort en profiteren het full service online marketingbureau én de klanten van het bureau van de kennis en ontwikkelingen uit de branche. Nieuwsgierig naar de succesformule van daar-om.nl? Bekijk alle online marketing diensten op de website.