Jouw online avontuur gaat van start met onze workshops!

Welkom bij daar[om]! Ontzettend leuk dat je hebt besloten om het online avontuur aan te gaan met daar[om]. Wij gaan je helpen om jouw bedrijf uit te laten groeien tot een online succes: meer bezoekers, meer bestellingen en meer omzet. Maandelijks zul je persoonlijk contact hebben met één van onze online experts om jouw voortgang te bespreken en te evalueren. Onze experts willen graag jouw kennis van online marketing vergroten, daarom nodigen we je uit voor onze workshops.

Hoe zien de workshops eruit?

In deze workshops ga je meer leren over online marketing. We beantwoorden vragen, zoals hoe haal je meer uit je website of webshop? Hoe kunnen we jouw website of webshop verbeteren? Hoe zetten we een campagne op en hoe interpreteren we de resultaten? Het traject bestaat uit twee workshops en een klantenevent op locatie bij Google in Amsterdam en twee in Groningen. Deze workshops zijn leuke en leerzame ervaringen, welke je dus een schat aan praktische informatie opleveren.

Workshop Google Amsterdam

Het programma ziet er als volgt uit:

Workshop 1

Locatie: Kantoor daar[om] Groningen

  • See, Think, Do Care:  In de eerste workshop gaan we aan de slag met See, Think, Do en Care. We leggen het principe uit en gaan dit gezamenlijk invullen voor jouw bedrijf. Zo maken we een plan voor de komende maanden.
  • Google Mijn Bedrijf: Wat kun je allemaal met Google mijn Bedrijf en hoe richten we dit optimaal in?
  • Bespreking van de websitescan. De websitescan is een uitgebreide scan van je website waaruit een rapport met verbeterpunten voortkomt.

Workshop 2

Locatie: Kantoor daar[om] Groningen

  • Google Analytics Training: hoe werkt Google Analytics, waar komt mijn bezoek vandaan (bronnen), wat gebeurd er op mijn website?

Klantenevent

Het klantenvent zal plaatsvinden op het kantoor van Google in Amsterdam.

Je leert tijdens dit event niet alleen van onze experts, maar je doet ook inspiratie op door mededeelnemers die je ontmoet tijdens de workshops. Een mooie mix van ambitieuze en leergierige ondernemers uit diverse sectoren nemen deel aan dit event. De eerste zes maanden zullen we als groep bij elkaar komen om van elkaar te leren en om de resultaten te delen. Wij kijken er naar uit om samen aan de slag te gaan!

Presentaties

Presentatie Daar[om]:

Bekijk

Presentatie Google:

Bekijk

Ondernemers Workshops Google Amsterdam

Jaarplanning

Maandelijks starten we op de eerste vrijdag van de maand met de workshops voor startende klanten. De jaarplanning voor de workshops zien er als volgt uit:

Dagindeling

9:00 – 9:15: Inloop met koffie en thee
9:15 – 11:00: Workshops See, Think, Do, Care & Google Analytics
11:00 – 11:30: Eventuele uitloop workshops / pauze
11:30 – 12:00: Workshop “Haal meer uit Google mijn bedrijf”
12:00 – 12:30: Lunch
12:30 – 12:45: Afsluiting

Tussen de workshops door zal jouw consultant een kwartiertje met je plannen om jouw website onderzoek te bespreken.

Wil je meer weten over de workshop of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Meld je aan!

Over Daar[om]

Daar[om] is een jong bedrijf gespecialiseerd in online marketing voor lokale, regionale en nationaal georiënteerde bedrijven. Onze missie is ondernemend Nederland online succesvol te maken. Ons Exclusieve Premier SMB Partnerschap met Google helpt ons bij het bereiken van onze doelgroep en het realiseren van de doelstellingen van onze klanten.