Leer meer over online marketing met onze workshops!

Wil jij meer leren over online marketing? Overweeg dan om een van onze workshops te volgen! Onze workshops geven je een schat aan praktische informatie, welke je meteen in de praktijk kunt toepassen. Elke website of webshop heeft een doelstelling: meer naamsbekendheid, meer aangevraagde offertes, meer verkopen of meer potentiële klanten. Uiteindelijk is het hoger liggende doel van deze doelstellingen om jouw onderneming nog succesvoller te maken en door te laten groeien. In onze workshops geven wij je handvaten om hier aan te werken.

Waar moet je rekening mee houden?

Ga je een workshop bij ons volgen? Dan is het van belang dat je openstaat voor het doorvoeren van wijzigingen in je webshop of website. Zo kunnen we direct werken aan jouw doelstelling met de opgedane praktijk kennis. Wij adviseren je over mogelijke wijzigingen. Het daadwerkelijk aanpassen van je website kun je door je eigen webdesigner laten uitvoeren of in overleg met ons bureau daar[so]. In combinatie met goede campagnes en uitgebreide metingen op de websites kunnen we snel stappen zetten.

Workshop Google Amsterdam

Welke workshop bieden wij momenteel aan?

Momenteel bieden we een uitgebreide workshop aan voor ambitieuze en leergierige ondernemers. Deze workshop bestaat uit drie workshops, namelijk één op locatie bij Google in Amsterdam en twee in Groningen.

Het programma ziet er als volgt uit:

  • Training Google Analytics: implementeren van Google Analytics, het inrichten van het dashboard en het interpreteren van resultaten.
  • Uitgebreide scan van je website, waaruit een rapport met verbeterpunten voortkomt.
  • Het inrichten van Google Mijn Bedrijf.
  • Het opzetten en managen van een Google AdWords campagne.
  • Maandelijks persoonlijk contact met één van onze online experts om jouw voortgang te bespreken en te evalueren.

Je leert tijdens de workshops niet alleen van onze experts, maar je doet ook inspiratie op door mededeelnemers die je ontmoet tijdens de workshops.

Wat verwachten wij van jou?

  • Aanwezig zijn bij drie workshops, waarvan één in Amsterdam en twee in Groningen.
  • Aanpassingen aan te (laten) brengen op je website aan de hand van het website advies rapport.
  • Minimaal 299 euro per maand te investeren in jouw Google AdWords campagne. Van deze 299 euro is 200 euro het advertentie budget voor jouw Google AdWords campagne. 99 Euro is het bedrag voor het managen en verbeteren van je campagne op maandelijkse basis om de beste resultaten en je doelstelling te behalen.

Jaarplanning

Maandelijks starten we met deze workshop. De jaarplanning voor de workshop ziet er als volgt uit:

Workshop Jaarplanning

Wil jij meedoen aan deze workshop? Meld je dan direct aan! Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Meld je hier aan

Presentaties

Presentatie Daar[om]:

Bekijk

Presentatie Google:

Bekijk

Ondernemers Workshops Google Amsterdam

Over Daar[om]

Daar[om] is een jong bedrijf gespecialiseerd in online marketing voor lokale, regionale en nationaal georiënteerde bedrijven. Onze missie is ondernemend Nederland online succesvol te maken. Ons Exclusieve Premier SMB Partnerschap met Google helpt ons bij het bereiken van onze doelgroep en het realiseren van de doelstellingen van onze klanten.