Kennisevent Terschelling 2018

17 april 2018, 19:45, MooiWeer Terschelling

Kennisevent Terschelling 17 april 2018


Heeft jouw bedrijf zich al aangepast aan de veranderde digitale omgeving? Tijdens deze avond kom je erachter.

Ook behandelen wij vragen als: Hoe bereik jij je klanten? Hoe gaan toeristen je in het nieuwe seizoen vinden? Wat is het plan achter je website? Wat ga jij in 2018 online ondernemen? Vragen waar jij als ondernemer op Terschelling niet meer omheen kunt. Tijdens de kennissessie op dinsdag 17 april a.s. bij MooiWeer te West-Terschelling helpen we je graag bij deze vragen. We hebben plaats voor 50 personen dus wees er snel bij.

Gratis website analyse
Om de kennissessie nog interessanter en relevanter voor je te maken, doen we van tevoren een gratis analyse van jouw website. We kijken o.a. naar website snelheid, structuren, gebruiksvriendelijkheid en actiegerichtheid. Kortom alles om je website functioneel en onderscheidend te maken. Dit document overhandigen we jouw graag tijdens het event en zullen we met je doorspreken.

Inschrijving; gratis, inclusief een aantal consumpties en bovenal een waardevolle avond! 

Hoe ziet de avond er uit?

 • 19:45 – 20:00 uur, ontvangst
 • Terugblik 2017, wat is er bereikt na de events op de eilanden?
  Wat zijn de succesverhalen en de mindere successen?
 • Wat betekent dit voor jouw bedrijf?
  Tips en tricks voor je website en online marketing
 • Hoe komt de toerist bij jou terecht?
  Hoe werkt het proces van het ontstaan van een behoefte tot een daadwerkelijke actie?
 • Hoe staat je website er eigenlijk voor?
  Analyses naar aanleiding van onderzoek website bij inschrijving event.
 • 22:30 – 23:00, borrel

In de vorm van verschillende interactieve presentaties kom je meer te weten over de kansen binnen online marketing en leer je hoe je meer uit je online marketing campagnes en je website kan halen. Meld je vandaag nog aan via het formulier! Ben je verhinderd op 17 april, dan kan je ook een afspraak plannen met één van onze specialisten om voor jouw bedrijf de kansen in kaart te brengen. Ook dit kan via het formulier.

Aanmelden

Door onderstaand formulier in te vullen kunt u zich aanmelden. Deelname is kosteloos en geheel vrijbijvend. U wordt door ons per email op de hoogte gehouden van ontwikkelingen rondom het evenement.

Voornaam en achternaam

Bedrijfsnaam

Telefoonnummer

Email

Met hoeveel personen kom je?

Voor- en achternamen extra gasten

Over Daar[om]

Daar[om] is een jong bedrijf gespecialiseerd in online marketing voor lokale, regionale en nationaal georiënteerde bedrijven. Onze missie is ondernemend Nederland online succesvol te maken. Ons Exclusieve Premier SMB Partnerschap met Google helpt ons bij het bereiken van onze doelgroep en het realiseren van de doelstellingen van onze klanten.