Klantevent Google: 5 oktober 2017.

Op donderdag 5 oktober organiseren wij, samen met Google vanaf 13:00 uur een online marketing kennisevenement op het Nederlandse kantoor van Google in Amsterdam. Het thema van dit event is: knallend het jaar uit!
  • Hoe ontwikkeld het zoekgedrag zich van mensen
  • Hoe kan ik nog meer uit Google AdWords halen?
  • Welke mogelijkheden biedt remarketing?

Deze én meer vragen worden op donderdag 5 oktober aanstaande beantwoord tijdens de tweede online marketing kennissessie voor onze klanten.

Deze sessie is exclusief en geheel kosteloos voor al onze klanten. De middag wordt afgetrapt met een lunch en eindigt met een gezellige borrel met uitkijk over Amsterdam.

In de vorm van verschillende interactieve presentaties kom je meer te weten over de kansen binnen online marketing en leer je hoe je meer uit de mogelijkheden kan halen.

Event @ Google

Route & Parkeren

Klik hier voor de route

Kom je met het openbaar vervoer, stap dan uit bij Amsterdam Zuid. Kom je met de auto? Dan kan je parkeren bij Q-Park Mahler. Aan het einde van de middag zal je een uitrij kaart ontvangen.

Programma

  • 12:00 uur Inloop, ontvangst en lunch
  • 13:00 uur Interactieve presentaties
  • 17:00 uur Afsluitende borrel

Heb je op voorhand specifieke vragen waarop je antwoord wilt, schroom dan niet deze alvast te stellen. Indien de mogelijkheid er is zullen we deze tijdens het event beantwoorden.

google kantoor

Over Daar[om]

Daar[om] is een jong bedrijf gespecialiseerd in online marketing voor lokale, regionale en nationaal georiënteerde bedrijven. Onze missie is ondernemend Nederland online succesvol te maken. Ons Exclusieve Premier SMB Partnerschap met Google helpt ons bij het bereiken van onze doelgroep en het realiseren van de doelstellingen van onze klanten.