Online Marketing Kennisevent @ Google Amsterdam

Altijd al het kantoor van Google in Amsterdam eens willen bezoeken? Dan is dit je kans! Onze tweede online marketing kennissessie zal namelijk plaatsvinden bij Google in Amsterdam. 
  • Hoe ontwikkelt zich het zoekgedrag van potentiële klanten?
  • Waar kan je je doelgroep bereiken?
  • Welke kansen biedt het laatste kwartaal van het jaar?
  • Hoe kan je deze kansen benutten?

Deze én meer vragen worden op donderdag 5 oktober aanstaande beantwoord tijdens de tweede online marketing kennissessie voor onze klanten.

Deze sessie is exclusief en geheel kosteloos voor al onze klanten. De middag wordt afgetrapt met een lunch en eindigt met een gezellige borrel met uitkijk over Amsterdam.

In de vorm van verschillende interactieve presentaties kom je meer te weten over de kansen binnen online marketing en leer je hoe je meer uit je online marketing campagnes kan halen. Meld je vandaag nog aan via het formulier! Ben je verhinderd op 5 oktober, dan kan je ook een afspraak plannen met één van onze specialisten om voor jouw bedrijf de kansen in kaart te brengen. Ook dit kan via het formulier.

Event @ Google

Route & Parkeren

Klik hier voor de route

Kom je met het openbaar vervoer, stap dan uit bij Amsterdam Zuid. Kom je met de auto? Dan kan je parkeren bij Q-Park Mahler. Aan het einde van de middag zal je een uitrij kaart ontvangen.

Programma

12:00 uur Inloop, ontvangst en lunch
13:00 uur Interactieve presentaties van Google en daar[om]
15:00 uur Pauze
15:30 uur Vervolg presentaties
16:30 uur Quiz
17:00 uur Afsluitende borrel

Heb je op voorhand specifieke vragen waarop je antwoord wilt, schroom dan niet deze alvast te stellen. Indien de mogelijkheid er is zullen we deze tijdens het event beantwoorden.

Presentaties

Presentatie Daar[om]:

Bekijk

Presentatie Google:

Bekijk

Over Daar[om]

Daar[om] is een jong bedrijf gespecialiseerd in online marketing voor lokale, regionale en nationaal georiënteerde bedrijven. Onze missie is ondernemend Nederland online succesvol te maken. Ons Exclusieve Premier SMB Partnerschap met Google helpt ons bij het bereiken van onze doelgroep en het realiseren van de doelstellingen van onze klanten.