Kennisevent Ameland

14 maart 2018, 19:45, Paviljoen Sjoerd

Kennisevent Ameland 14 maart 2018


Hoe bereik jij je klanten? Hoe gaan toeristen je in het nieuwe seizoen vinden? Wat is het plan achter je website? En wat zijn de online doelen voor 2018?

Rectificatie: Eerder werd gemeld dat deelname €10 p.p. kost, maar dit is incorrect. Deelname is voor u geheel kosteloos en vrijblijvend.

Vragen waar jij als ondernemer op Ameland niet meer omheen kunt. Tijdens de kennissessie op 14 maart a.s. bij Strandpaviljoen Sjoerd te Nes helpen we je graag bij deze vragen.

Door het grote succes van het kennis event van vorig jaar en de enorme vraag naar nieuwe informatie, komen we dit jaar opnieuw naar jullie toe. Wij zijn daar[om]; een Premier Partner van Google en adviseur op het gebied van online media.

Gratis website analyse
Om de kennissessie nog interessanter en relevanter voor je te maken, doen we van tevoren een gratis analyse van jouw website. We kijken o.a. naar website snelheid, structuren, gebruiksvriendelijkheid en actiegerichtheid. Kortom alles om je website functioneel en onderscheidend te maken. Dit document overhandigen we jouw graag tijdens het event en zullen we met je doorspreken.

Programma:

 • 19:45 – 20:00 uur, ontvangst
 • Terugblik 2017, wat is er bereikt na de events op de eilanden?
  Wat zijn de succesverhalen en de mindere successen?
 • Wat betekent dit voor jouw business?
  Learnings/cases
 • Hoe komt de toerist bij jou terecht?
  Hoe werkt het proces van het ontstaan van een behoefte tot een daadwerkelijke behoefte?
 • Hoe staat je website er eigenlijk voor?
  Analyses naar aanleiding van onderzoek website bij inschrijving event.
 • Virtual Tour
  Fotograferen anno nu, een digitaal kijkje in uw bedrijf. Google streetview, maar dan binnen.
 • 22:30 – 23:00, borrel

In de vorm van verschillende interactieve presentaties kom je meer te weten over de kansen binnen online marketing en leer je hoe je meer uit je online marketing campagnes en je website kan halen. Meld je vandaag nog aan via het formulier! Ben je verhinderd op 14 maart, dan kan je ook een afspraak plannen met één van onze specialisten om voor jouw bedrijf de kansen in kaart te brengen. Ook dit kan via het formulier.

Aanmelden

Door onderstaand formulier in te vullen kunt u zich aanmelden. Deelname is kosteloos en geheel vrijbijvend. U wordt door ons per email op de hoogte gehouden van ontwikkelingen rondom het evenement.

Voornaam en achternaam

Bedrijfsnaam

Telefoonnummer

Email

Met hoeveel personen kom je?

Voor- en achternamen extra gasten

Over Daar[om]

Daar[om] is een jong bedrijf gespecialiseerd in online marketing voor lokale, regionale en nationaal georiënteerde bedrijven. Onze missie is ondernemend Nederland online succesvol te maken. Ons Exclusieve Premier SMB Partnerschap met Google helpt ons bij het bereiken van onze doelgroep en het realiseren van de doelstellingen van onze klanten.